Fulham mot Tottenham – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Fulham vs Tottenham Statistik

  • I 13 av Fulhams senaste 15 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 6 Fulhams matcher, var antalet mål över 2.5
  • I de senaste 6 Fulhams matcher i Premier League, var antalet mål över 2.5
  • I 10 av Fulhams senaste 12 matcher i Premier League var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av Fulhams senaste 9 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Tottenham Hotspur har gjort mål på de senaste 38 matcherna i Premier League
  • Tottenham Hotspur har gjort mål i 44 av de senaste 45 matcherna
  • I 16 av de senaste 17 matcherna Tottenham Hotspur har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • Tottenham Hotspur har gjort mål på de senaste 21 bortamatcherna
  • I 16 av Tottenham Hotspurs senaste 17 matcher i Premier League var antalet av mål över 2.5

Fulham vs Tottenham H2H

Tottenham fick ut det bästa mot Fulham i de senaste två mötena efter 2-0 och 1-0-segrar. Totalt har de spelat fyra matcher i de senaste säsongerna där Tottenham tagit mest av poängen. De vann tre möten, samtidigt som Fulham tog 3 poäng i noll matcher. Såklart slutade sista en matchen lika. Spelbolagen har Tottenham att vinna denna match till bästa odds runt 2.00. Tottenham vann de senaste 4 matcherna mot Fulham. Tottenham gjorde minst ett mål i 15 av sina senaste 16 Premier League-matcher mot Fulham. I de senaste tio matcherna mellan Fulham och Tottenham hittade båda nät i sex gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 1.50.

Över 2.5 mål blev vinnare fem gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Fulham gjorde ett snitt på 0.7 mål, medan Tottenham snittade 1.7 mål. Båda lagen göra mål gick in sex gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Fulham’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i åtta av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 2.1 mål under den här perioden.

Fulham vs Tottenham Preview

Fulham form

Fulham är ute efter att studsa tillbaka på vinnarspåret igen. I de tre senaste matcherna slog de först Manchester United med 1-2, innan det blev det seger mot Brighton & Hove Albion med 3-0. Segersviten tog slut senast mot Wolverhampton Wanderers, som vann med 2-1

Tottenham form

Tottenham ser tillbaka på sina tre senaste matcher med sex poäng insamlat. Mot Wolverhampton Wanderers blev det förlust efter 1-2, men de reste sig snabbt och vann mot Crystal Palace i en 3-1-match. De följde upp vinsten med en ny 0-4-seger mot Aston Villa i den senaste matchen. I de sex senaste bortamatcherna i Premier League, vann Tottenham två, samtidigt som man även spelade tre oavgjords. De fick utstå en defeat här med en målskillnad på elva mål insläppta och 15 gjorda.

Nuvarande tabellen i Premier League

Fulham tog blygsamma fem segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i två av matcherna, medan det blev tre förluster. Tottenham vann fyra av de 10 senaste och spelade oavgjort fyra samt förlorade två av matcherna under denna period. Tottenham har varit pigga från start och öppnat målskyttet i sju av sina 10 senaste på bortaplan. Gästerna nätade först i fyra av de 10 senaste hemmamatcherna.

Senaste lagnyheter

Fulham gjorde första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Tottenham gjorde första målet fyra gånger i de senaste tio matcherna. Tottenham har gjort mål i 8 raka möten med Fulham när man spelat på bortaplan.

Det har varit en fin säsong för Craven Cottage som hittills gjort 14 för sin klubb, och den här formen är helt avgörande för Tottenham’s framgång.

Fulham kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match kommande lördag. Calvin Bassey kan ta en dag ledigt från Fulhams trupp medan han väntar på att avstängningen ska löpa ut.

Kenny Tete och Raul Jimenez finns bland de två spelarna som saknas för Fulham på lördag.

Tottenham kommer till exempel inte kunna använda sig av Yves Bissouma eftersom han är avstängd efter att ha dragit på sig för många kort.

Bland de tre spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Ryan Sessegnon, Manor Solomon och Alfie Whiteman.