GAIS vs Östersund: Bästa oddsen och matchtipsen

GAIS gör sig redo för match mot gästande Östersund i Superettan på lördag på GAIS:s stadion.

GAIS går in i nästa Superettan-runda som nummer 2 i tabellen, med 51 poäng så här långt. Med 26 spelade matcher, har Östersund löst 36 poäng, vilket ger dem plats 6 inför nästa omgång.

Både GAIS och Östersund siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på lördag. Östersund kommer inte sakna motivationen för drabbningen mot GAIS. Även om oddsen talar emot, kommer en vinst ta dem förbi sina motståndare i tabellen på lördag.

GAIS vs Östersund Statistik

  • GAIS har vann 8 i de senaste 10 matcherna, medan gjort mer än 2.5 mål
  • I 10 av GAISs senaste 11 matcher var antalet av mål över 2.5
  • GAIS har gjort mål på de senaste 11 matcherna
  • GAIS har inte förlorat 15 av sina senaste 17 matcher
  • GAIS har vunnit 9 av sina senaste 10 matcher
  • Östersund har inte förlorat 13 av sina senaste 14 matcher
  • Östersund har gjort mål i 18 av de senaste 20 matcherna
  • Östersund har inte vunnit 9 av sina senaste 11 bortamatcher
  • I 4 av de senaste 5 bortamatcherna Östersund har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Östersund har släppt in i 9 av de senaste 11 bortamatcherna

GAIS vs Östersund Preview

GAIS form

GAIS körde över allt motstånd på slutet där man börjad emed att vinna 1-4 mot Örgryte. De fortsatte med att slåÖsters IF 1-0 och tog tredje raka mot Trelleborgs FF i en 0-6-seger. GAIS har tagit 23 poäng i deras elva matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. De vann sju av dessa matcher med 23 mål mot åtta. GAIS tog fyra segrar i sina sex senaste Superettan-matcher på GAIS:s stadion. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in sju och gjorde 14 mål.

Östersund form

Östersund ser ut att vara i bra form och hoppas fortsätta på den obesegrade trenden. I de tre senaste matcherna inledde man först med att slå IK Brage med 2-0, efter det kryssa 1-1 mot Jönköping S.. De var sedan tillbaka som vinnare när man vann mot Helsingborg med 1-0. Från sina sju senaste matcher mot lag från topp 6 tog Östersund elva poäng och tre segrar. De släppte in sex mål samtidigt som man gjorde nio. Östersund har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Superettan. Man spelade oavgjort i fyra och förlorade en, släppte in tio mål och gjorde sju.

GAIS vs Östersund H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när GAIS mötte Östersund. De delade på poängen i en 1-1-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. GAIS går in i matchen mot Östersund med 0-2-5 i ryggen från deras senaste sju möten. En win-rate på 0% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Östersund förlorade ingen av sina senaste 7 matcher mot GAIS som värdlag. Östersund gjorde minst ett mål i sina 7 Superettan senaste matcher mot GAIS. I de senaste sju matcherna mellan GAIS och Östersund hittade båda nät i fem gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 1.95.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste sju matcherna mellan lagen. GAIS gjorde ett snitt på 0.7 mål, medan Östersund snittade 2.29 mål. Båda lagen göra mål gick in fem gånger. Det blev över 2.5 mål i nio av GAIS’s senaste tio matcher runt om i alla turneringar. De höll ett snitt på 3.5 mål under denna period. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.4 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Superettan

GAIS tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på tre förluster under den här perioden. Östersund vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort fem och förlorade tre. GAIS har vunnit tre utan att släppa in mål i sina 10 senaste på GAIS:s stadion.

Senaste lagnyheter

GAIS har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Östersund har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen har gjort mål i 3 av de senaste mötena mellan GAIS och Östersund när man spelat på GAIS:s stadion.

Det är en fantastisk säsong för Julius Lindberg, som just nu har elva ligamål på sitt konto så här långt. GAIS kommer förlita sig på hans tjänster för att sänka Östersund.