Genoa mot Atalanta – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

I Serie A matchen på Stadio Luigi Ferraris kommande söndag ser vi hemmalaget Genoa ta sig an Atalanta. Genoa kan minska luckan till de fyra bästa när de möter Atalanta kommande söndag. Deras nuvarande position i Serie A ger såklart favoritskap till Atalanta, men Genoa kommer inte att sakna motivationen.

Både Genoa och Atalanta siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på söndag. Genoa är på jakt efter en efterlängtad vinst med ett par oavgjorda resultat bakom sig. En poäng är dock inte helt fy skam mot ett lag som Atalanta. Tre poäng för Genoa kan räcka långt i strävan att nå den övre halvan i Serie A. En svår uppgift väntar dock när Atalanta inte kommer sälja sig billigt.

Genoa vs Atalanta Statistik

  • I de senaste 16 Genoas matcher, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 14 Genoas matcher i Serie A, var antalet mål under 3.5
  • Genoa har gjort mål i 21 av de senaste 23 hemmamatcherna
  • I de senaste 7 Genoas hemmamatcher i Serie A, var antalet mål under 2.5
  • I de senaste 8 Genoas hemmamatcher, var antalet mål under 3.5
  • Atalanta har gjort mål i 18 av de senaste 20 matcherna
  • Atalanta har gjort mål i 12 av de senaste 14 bortamatcherna
  • Atalanta har vunnit 7 av sina senaste 9 matcher
  • Atalanta har inte förlorat 8 av sina senaste 9 matcher
  • Atalanta har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna i Serie A

Genoa vs Atalanta Preview

Genoa form

Genoa tog bara två segrar från sex möjliga Serie A-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i fyra och förlorade noll, samtidigt som laget gjorde sex och tappade in fyra mål.

Atalanta form

Atalanta är i fantastisk form inför kommande matchen efter tre raka segrar. Frosinone slog man med 5-0, efter det fick Udinese känna på en 2-0-torsk. Lazio var det senaste offret efter en 3-1-vinst för Atalanta. Atalanta har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Serie A. Man spelade oavgjort i två och förlorade tre, släppte in nio mål och gjorde sju.

Genoa vs Atalanta H2H

Senast lagen mötte varandra gick Atalanta av planen som 2-0-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande söndag. Allt som allt har Atalanta bra resultat mot Genoa under tidigare säsonger med övertag på 5-4-1 inför den här matchen. Spelbolagen har Atalanta att vinna denna match till högsta odds på 2.10. Endast en gång förlorade Atalanta mot Genoa i deras senaste 14 möten. I de 3 senaste Serie A-matcherna mellan Genoa och Atalanta slutade det under 2.5 mål. I de senaste tio matcher mellan Genoa och Atalanta blev över 2.5 mål vinnare fyra gånger. Odds på minst tre mål här ligger på 2.15 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. Genoa gjorde i snitt 1.1 mål, medan Atalanta snittade 1.6 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sex gånger. Över 2.5 mål gjordes i tre av Genoa’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.9 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 2.5 gånger i dessa matcher.

Nuvarande tabellen i Serie A

Genoa tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fyra och åkte på ett förluster under den här perioden. Atalanta vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade tre. Målen flödar just nu för Genoa på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sex gånger för Atalanta i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Genoa gjorde första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Atalanta har gjort första målet i imponerande fem matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Genoa kan ha upp till fem spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Atalanta den kommande söndag. Det är ingen mening att Koni De Winter kommer till Genoas omklädningsrum, eftersom han är avstängd.

Ridgeciano Haps, Junior Messias, Junior Messias och Alessandro Vogliacco finns bland de fyra spelarna som saknas för Genoa på söndag.

Teun Koopmeiners kommer inte att följa med Atalanta denna gång, då de måste rehabba en skada.