GIF Sundsvall mot Skövde AIK – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

GIF Sundsvall vs Skövde AIK Statistik

  • GIF Sundsvall har gjort mål i 19 av de senaste 21 hemmamatcherna i Superettan
  • GIF Sundsvall har gjort mål på de senaste 10 hemmamatcherna
  • GIF Sundsvall har inte förlorat 8 av sina senaste 9 hemmamatcher
  • GIF Sundsvall har inte förlorat 8 av sina senaste 9 hemmamatcher i Superettan
  • I de senaste 4 GIF Sundsvalls matcher, var antalet mål under 2.5
  • Skövde AIK har inte vunnit 19 av sina senaste 21 bortamatcher i Superettan
  • I 9 av Skövde AIKs senaste 10 bortamatcher i Superettan var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 4 Skövde AIKs matcher, var antalet mål under 1.5
  • Skövde AIK har gjort mål i 14 av de senaste 15 matcherna i Superettan
  • Skövde AIK har släppt in i 15 av de senaste 17 bortamatcherna i Superettan

GIF Sundsvall vs Skövde AIK H2H

GIF Sundsvall åkte på en smäll när Skövde AIK plockade ner dem med 2-0 i det senaste mötet. Förstnämnda vann dock mötet innan efter en 2-0-seger. GIF Sundsvall går in i matchen mot Skövde AIK med 1-0-1 i ryggen från deras senaste två möten. En win-rate på 50% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi.

Över 2.5 mål gjordes i tre av GIF Sundsvall’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.8 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.2 mål under den här perioden.

GIF Sundsvall vs Skövde AIK Preview

GIF Sundsvall form

GIF Sundsvall är just nu väldigt ojämna efter förlust mot Östers IF med 4-0 innan vann man med 1-0 mot Östersund. I den senaste matchen kom ytterligare ett nederlag med 2-0 mot Degerfors.

Skövde AIK form

Skövde AIK ser väl lämpade ut att ta sig an vilken motståndare som, Då de tog 7 poäng på de tre senaste matcherna. De vann med 1-0 och0-1 mot Helsingborg och Örebro. Den vinnande trenden tog slut när Landskrona BoIS löste ett 0-0-kryss. Skövde AIK har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Superettan. Man spelade oavgjort i två och förlorade tre, släppte in 15 mål och gjorde elva.

Nuvarande tabellen i Superettan

GIF Sundsvall tog blygsamma fyra segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i fyra av matcherna, medan det blev två förluster. Skövde AIK vann två av de 10 senaste och spelade oavgjort tre samt förlorade fem av matcherna under denna period. GIF Sundsvall har settfem av sina 10 senaste matcher på GIF Sundsvall:s stadion sluta över 2.5 mål. I nio av de 10 senaste på bortaplan för Skövde AIK gick matchen över 2.5 mål.

Senaste lagnyheter

GIF Sundsvall har gjort mål först i imponerande nio matcherna av senaste tio på hemmaplan. Skövde AIK gjorde första målet i sex gånger i de senaste tio matcherna. Skövde AIK har hållt nollan i 3 raka matcher.

Eftersom Superettan-säsongen precis startat är vi fortfarande lite osäkra på vem som ska bli toppskytt för GIF Sundsvall och Skövde AIK den här säsongen. Det finns dock helt klart några intressanta namn på listan med spelare som har bästa formen just nu.