Girona vs Rayo Vallecano: Bästa oddsen och matchtipsen

När både Girona och Rayo Vallecano njuter av bekvämligheten i mitten av tabellen, kan det bädda för en spännande drabbning där båda lagen vill stärka sin position i tabellen på på Estadi Municipal de Montilivi klockan 17:00 29:e december. Även om Rayo Vallecano går in i matchen som underdogs kommer de vara väldigt angelägna att behålla formen i La Liga.

Våra tips

Statistik och fakta för Girona vs Rayo Vallecano i La Liga

 • I 13 av de senaste 14 matcherna Girona har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Girona har gjort mål på de senaste 14 matcherna
 • Girona har släppt in i 18 av de senaste 19 matcherna
 • I 8 av de senaste 9 hemmamatcherna Girona har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Girona har vann de senaste 5 matcherna på rad medan de gjort mindre än 2.5 mål
 • Rayo Vallecano har gjort mål i 13 av de senaste 15 bortamatcherna
 • Rayo Vallecano har inte förlorat 8 av sina senaste 9 matcher
 • Rayo Vallecano har gjort mål i 9 av de senaste 11 matcherna
 • Rayo Vallecano har vunnit 5 av sina senaste 7 matcher
 • Rayo Vallecano har släppt in i 7 av de senaste 9 bortamatcherna
   

Form: Girona mot Rayo Vallecano

Girona fortsätter att se bleka ut.

Girona tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. I sina tre senaste matcher vann Girona först mot Athletic Bilbao med 2-1 innan segertåget fortsatte mot Elche som gav slutresultatet 1-2. Trenden höll tyvärr inte i sig då de förlorade mot Cacereno med 2-1 och därmed bröt sin vinnartrend.

Rayo Vallecano njuter av en stabil insats.

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Rayo Vallecano eftersom de håller sin nivå. Rayo Vallecano ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Real Madrid med siffrorna 3-2. Därefter blev det oavgjort efter en (0-0)-match mot Celta Vigo. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade CFJ Mollerussa med 1-3.

Girona vs Rayo Vallecano Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Girona med sig 3 poäng därifrån i en 2-0-seger. Girona tar sig an Rayo Vallecano med 2-0-0 i bagaget från deras senaste matcher i La Liga.

Tabellställningar i La Liga

Skytteligan

Cristhian Stuani har gjort mål kontinuerligt i de senaste matcherna. Girona kommer säkerligen ställa hoppet till honom för fler mål mot i nästa match mot Rayo Vallecano. Gästerna hoppas säkerligen på att Alvaro Garcia gör fler mål. Med tre mål i de senaste sex matcherna, har Alvaro Garcia ett väldigt högt målsnitt.