Häcken vs IFK Värnamo: Bästa oddsen och matchtipsen

Häcken välkomnar IFK Värnamo för en match på Bravida Arena denna lördag.På plats 1 i Allsvenskan ligger just nu Häcken som samlat ihop 41 poäng efter deras 19 spelade matcher. Med 19 poäng befinner sig IFK Värnamo på plats 13.Det blir en häftig duell i matchen mellan formstarka anfallarna Jeremejeff och Antonsson. Vi tror den förstnämnde går vinnande tillslut.

Våra tips

Statistik och fakta för Häcken vs IFK Värnamo i Allsvenskan

 • Häcken har gjort mål på de senaste 19 matcherna
 • Häcken har inte förlorat 21 av sina senaste 23 matcher
 • Häcken har gjort mål i 12 av de senaste 13 hemmamatcherna
 • Häcken har inte förlorat 7 av sina senaste 8 hemmamatcher
 • Häcken har vunnit 6 av sina senaste 8 hemmamatcher
 • IFK Värnamo har släppt in på de senaste 15 bortamatcherna
 • IFK Värnamo har inte vunnit 11 av sina senaste 13 bortamatcher
 • IFK Värnamo har släppt in i 13 av de senaste 15 matcherna
 • IFK Värnamo har inte vunnit 9 av sina senaste 10 matcher
 • I 4 av de senaste 5 matcherna IFK Värnamo har spelat, har båda lagen gjort mål
   

Form: Häcken mot IFK Värnamo

Häcken fortsätter vinna.

Häcken hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Senast mot Sirius avgjorde laget i den absolut sista minuten. Otroligt flyt har man nu.

Svårslagna IFK Värnamo

Efter att ha skrapat ihop tre poäng på tre matcher är IFK Värnamo på jakt efter en vinst igen. Mot Djurgården fick de nöja sig med ett oavgjort resultat (0-0), innan de återigen fick dela på poängen mot AIK i en match som slutade 2-2. I sin senaste match lyckades man inte heller ta hem alla tre poäng efter ytterligare en oavgjord match som slutade 1-1 mot Elfsborg.

Häcken vs IFK Värnamo Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Häcken med sig 3 poäng därifrån i en 2-1-seger.

Tabellställningar i Allsvenskan

Tabellställningen av Allsvenskan visar att Häcken och IFK Värnamo ligger 22 poäng och tolv platser ifrån varandra för tillfället. Häcken kommer säkert att försöka ta alla tre poängen kommande lördag för att visa att de förtjänar platsen i toppen av tabellen. Trots att IFK Värnamo är outsider i den här sammandrabbningen kommer IFK Värnamo definitivt att vilja göra det svårt för favoriterna och av den anledningen är vi spända på att se hur matchen mellan Häcken och IFK Värnamo kommer att sluta.

Skytteligan

När man tittar på marknaden efter målskyttar är det en bra idé att välja Alexander Jeremejeff. Han är den spelaren i Häcken som är i bäst målform. Han har gjort sju mål i de senaste sex matcherna, och vill säkerligen göra fler när de möter IFK Värnamo.

Gästerna kommer att ställa hoppet till målgöraren Marcus Antonsson som de hoppas ska hitta nätet igen. Marcus Antonsson gjorde sex mål för IFK Värnamo i de senaste 6 matcherna.