Häcken vs Malmö FF: Bästa oddsen och matchtipsen

Häcken gör sig redo för Malmö FF på Bravida Arena på söndag i en spännande Allsvenskan-match. Med endast två omgångar kvar av Allsvenskan-säsongen, är saker på väg att falla på plats när Häcken välkomnar Malmö FF till Bravida Arena.

Medan Malmö FF jagar ledningen i Allsvenskan efter att ha plockat 61 poäng på 28 omgångar, släpar Häcken efter med 54 poäng på 28 rundor, vilket ger dom plats 3 i tabellen.

Både Häcken och Malmö FF siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande söndag. Häcken går in i matchen mot Malmö FF i hopp om att vinna lite mark på de sistnämnda i Allsvenskan. Ett positivt resultat kan visa sig vara avgörande för deras kommande utmaningar den här säsongen. En svår match väntar Häcken på söndag, då de ska försöka befästa sin position bland topplagen i Allsvenskan. Vinna mot Malmö FF kan bli mycket avgörande för resten av säsongen.

Häcken vs Malmö FF Statistik

  • Häcken har gjort mål i 41 av de senaste 43 hemmamatcherna
  • Häcken har släppt in i 14 av de senaste 15 matcherna
  • I de senaste 4 matcherna i rad Häcken har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Häcken har inte förlorat 10 av sina senaste 12 hemmamatcher
  • Häcken har vann 6 i de senaste 8 hemma matcherna, medan gjort mer än 1.5 mål
  • Malmö FF har inte förlorat 12 av sina senaste 14 matcher
  • Malmö FF har vunnit 7 av sina senaste 9 matcher
  • Malmö FF har vunnit 5 av sina senaste 6 bortamatcher
  • I 6 av Malmö FFs senaste 8 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 7 av Malmö FFs senaste 9 bortamatcher var antalet av mål under 3.5

Häcken vs Malmö FF Preview

Häcken form

Häcken har varit bleka i sina tre senaste matcher, även om de öppnade med en 4-1-seger mot IFK Norrköping. De kunde ej följa upp lika bra och förlorade med 5-1 mot Molde, för att senast återigen bjuda bort alla poäng efter 2-1-förlust mot Mjällby. Häcken har haft fin form mot de andra lagen från topp nio. Från matcherna mot topp-rivalerna tog de fem vinster, 17 poäng, gjorde 19 mål, samtidigt som de släppte in tio. Häcken har inte varit annat än helt fantastiska på sin hemmaplan i de sex senaste Allsvenskan-matcherna. De tog maximala 18 poäng, gjorde 17 mål medan man släppte in sex. Det är såklart mest poäng hittills av samtliga lag i Allsvenskan i de sex senaste omgångarna.

Malmö FF form

Malmö FF ser tillbaka på sina tre senaste matcher med sex poäng insamlat. Mot Kalmar FF blev det förlust efter 1-0, men de reste sig snabbt och vann mot Varbergs BoIS FC i en 5-0-match. De följde upp vinsten med en ny 0-1-seger mot IFK Norrköping i den senaste matchen. Från sina åtta senaste matcher mot lag från topp 6 tog Malmö FF 14 poäng och fyra segrar. De släppte in tolv mål samtidigt som man gjorde 15. Malmö FF har plockat fyra segrar från de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan, det blev även två förluster samtidigt som man gjorde nio mål och släppte in fem.

Häcken vs Malmö FF H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Häcken spelade mot Malmö FF. den slutade 2-2 och var en riktigt bra match. Häcken går in i matchen mot Malmö FF med 2-6-2 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 20% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Häcken gjorde minst ett mål i 9 av sina 10 senaste matcher i Allsvenskan mot Malmö FF. I de senaste tio matcher mellan Häcken och Malmö FF blev över 2.5 mål vinnare fyra gånger. Odds på minst tre mål här ligger på 1.47 hos spelbolagen.

Över 2.5 mål blev vinnare sex gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Häcken gjorde ett snitt på 1.3 mål, medan Malmö FF snittade 1.5 mål. Båda lagen göra mål gick in nio gånger. Över 2.5 mål gjordes i sju av Häcken’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.7 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de två mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Häcken tog samtliga tre poäng sju gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på ett förluster under den här perioden. Malmö FF vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade tre. Av de 10 senaste matcherna på Bravida Arena, gjorde Häcken öppningsmålet sex gånger, medan gästerna satte första målet i fem av sina 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Häcken har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Malmö FF har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Häcken har gjort mål i 5 raka hemmamöten med Malmö FF.

Det har varit en fin säsong för Bravida Arena som hittills gjort 14 för sin klubb, och den här formen är helt avgörande för Malmö FF’s framgång.