Ham-Kam vs Odds BK: Bästa oddsen och matchtipsen

Ham-Kam drar fördel av hemmaplan när Odds BK gästar i Eliteserien kommande lördag. Två lag som håller till i mitten av tabellen men även två lag som skiljer i form. Hemmalaget äe otroligt svårslagna just nu och är uppe i 7 raka matcher utan förlust. Senast tog man en stark poäng borta mot Viking. Vi tycker Ham-Kam ska ha goda möjligheter att besegra ett Odd som inte alls imponerat på slutet. Etta!

Våra tips

Statistik och fakta för Ham-Kam vs Odds BK i Eliteserien

 • Ham-Kam har gjort mål i 31 av de senaste 32 hemmamatcherna
 • Ham-Kam har inte förlorat 25 av sina senaste 27 matcher
 • Ham-Kam har inte förlorat de senaste 14 hemmamatcherna i rad
 • Ham-Kam har gjort mål i 18 av de senaste 20 matcherna
 • Ham-Kam har spelat oavgjort 4 av sina senaste 5 matcher
 • Odds BK har släppt in i 9 av de senaste 11 bortamatcherna
 • Odds BK har släppt in i 7 av de senaste 9 matcherna
 • I de senaste 6 av Ham-Kam matcher mot Odds BK var antalet mål över 2.5
 • I de senaste 3 av Ham-Kam hemmamatcher mot Odds BK var antalet mål över 2.5
 • Ham-Kam har släppt in i 5 av de senaste 6 matcherna mot Odds BK
 • Ham-Kam har gjort mål i 5 av de senaste 6 matcherna mot Odds BK
 • Ham-Kam har inte förlorat 4 av de 5 senaste matcherna mot Odds BK

Form: Ham-Kam mot Odds BK

Ham-Kam är svårslagna.

Efter att ha skrapat ihop tre poäng på tre matcher är Ham-Kam på jakt efter en vinst igen. Mot Vålerenga fick de nöja sig med ett oavgjort resultat (1-1), innan de återigen fick dela på poängen mot Rosenborg i en match som slutade 1-1. I sin senaste match lyckades man inte heller ta hem alla tre poäng efter ytterligare en oavgjord match som slutade 1-1 mot Viking.

Odds BK imponerar ej.

Odds Ballklubb har varit lite ojämna den senaste tiden. De förlorade först mot FK Haugesund med 0-4 innan de vann med 0-1 mot Jerv. Tyvärr hamnade de åter i blåsväder när de förlorade med 0-1 mot Sandefjord.

Ham-Kam vs Odds BK Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Hamarkameratene med sig 3 poäng därifrån i en 3-0-seger. Hamarkameratene går in i matchen mot Odds Ballklubb med 2-2-2 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Eliteserien. sex gånger i den senaste sex matcher mellan Hamarkameratene och Odds Ballklubb blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet fyra gånger i dessa sex matcher.

Tabellställningar i Eliteserien

Ham-Kam och Odds BK ligger på samma poäng så här långt i Eliteserien. 9 inspelade dock har hemmalaget en match tillgodo. Troligtvis två lag som ej bör riskera någon bottenstrid utan ska nog hållan till i mittenregionen. Här ser vi fördel för Ham-Kam och tror de bör vinna med dahens form.

Skytteligan

När man tittar på marknaden efter målskyttar är det en bra idé att välja Jonas Enkerud. Han är den spelaren i Ham-Kam som är i bäst målform. Han har gjort 2 mål i de senaste sex matcherna, Odds BK får hålla koll.

Gästerna kommer att ställa hoppet till målgöraren Tobias Lauritsen som de hoppas ska hitta nätet igen. Även han står på 2 mål så här långt.