Hammarby vs IFK Värnamo: Bästa oddsen och matchtipsen

Toppen mot botten när Hammarby möter IFK Värnamo för en match i Allsvenskan på söndag.Som nummer 4 har Bajen lyckats skrapa ihop 30 poäng efter 15 spelade matcher. Med 13 poäng har gästerna efter 15 matcher placerat sig på plats plats 13 i Allsvenskan.Här ska det vara total klasskillnad och vi tror på en enkel hemmaseger. Ettan spikas men man ska nog snegla även på olika handikapp-spel.

Våra tips

Statistik och fakta för Hammarby vs IFK Värnamo i Allsvenskan

 • Hammarby har gjort mål i 41 av de senaste 43 hemmamatcherna
 • Hammarby har inte förlorat 22 av sina senaste 24 hemmamatcher
 • Hammarby har vunnit de senaste 4 matcherna i rad
 • Hammarby har inte förlorat 7 av sina senaste 8 matcher
 • Hammarby har gjort mål i 6 av de senaste 7 matcherna
 • IFK Värnamo har släppt in på de senaste 13 bortamatcherna
 • IFK Värnamo har förlorat 9 av sina senaste 11 bortamatcher
 • IFK Värnamo har inte vunnit 10 av sina senaste 11 bortamatcher
 • IFK Värnamo har släppt in i 10 av de senaste 11 matcherna
 • IFK Värnamo har inte vunnit 9 av sina senaste 11 matcher
   

Form: Hammarby mot IFK Värnamo

Hammarby huvudfokus

Hammarby hoppas att den goda formen håller i sig. Tre raka 3-0-segrar i Allsvenskan talar sitt tysliga språk. Bör bli en enkel seger här.

IFK Värnamo sjunker till en ny låg nivå.

Stämningen i IFK Värnamo är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid.Bara ett enda poäng har IFK Värnamo lyckat skrapa ihop i deras senaste tre matcher. Denna poäng kom i en match som slutade 1-1 mot GIF Sundsvall, innan de blev besegrade av Djurgården med 5-0. Senaste matchen blev återigen en besvikelse när AIK vann med 2-3.

Hammarby vs IFK Värnamo Matchhistorik

IFK Värnamo vann lagens hittills enda möte i Allsvenskan med 1-0 på hemmaplan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Hammarby och IFK Värnamo för närvarande i 17 poäng och nio placeringar. Hammarby kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från IFK Värnamo kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att IFK Värnamo är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen svår för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan lagen

Skytteligan

När man tittar på marknaden efter målskyttar är det en bra idé att välja Gustav Ludwigson. Han är den spelaren i Hammarby som är i bäst målform. Han har gjort fem mål i de senaste sex matcherna, och vill säkerligen göra fler när de möter IFK Värnamo.

Gästerna kommer att ställa hoppet till målgöraren Marcus Antonsson som de hoppas ska hitta nätet igen. Marcus Antonsson gjorde tre mål för IFK Värnamo i de senaste 6 matcherna.