Helsingborg mot IK Brage – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Helsingborg njuter av hemmafördelen, när gästande IK Brage besöker på lördag för en intressant Superettan-match. Helsingborg välkomnar IK Brage på lördag i Superettan, med värden motiverad av möjligheten att täppa igen luckan i tabellen till gästerna i denna spännande match i 29 omgången. Runda 29 av Superettan bjuder på ett möte mellan Helsingborg och IK Brage som spelas på Helsingborg:s stadion på lördag.

Både Helsingborg och IK Brage siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande lördag. En vinst för IK Brage på lördag kommer ta laget ett steg närmare bland de sex bästa i Superettan. Helsingborg behöver ett bra resultat mot IK Brage, om de vill klättra i Superettan-tabellen. Gästerna har bevisat att de kan vara jobbiga att möta, men hemmalaget borde ha klar fördel på Helsingborg:s stadion.

Helsingborg vs IK Brage Statistik

  • I de senaste 3 Helsingborgs matcher, var antalet mål under 1.5
  • I 5 av Helsingborgs senaste 6 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I 5 av de senaste 7 hemmamatcherna Helsingborg har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Helsingborg har gjort mål i 8 av de senaste 9 hemmamatcherna
  • Helsingborg har inte förlorat de senaste 4 hemmamatcherna i rad
  • I 9 av IK Brages senaste 10 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • IK Brage har inte vunnit 11 av sina senaste 13 bortamatcher
  • IK Brage har släppt in i 11 av de senaste 12 bortamatcherna
  • IK Brage har inte förlorat 8 av sina senaste 10 matcher
  • I 7 av IK Brages senaste 9 matcher var antalet av mål under 3.5

Helsingborg vs IK Brage Preview

Helsingborg form

Läget kunde varit både bättre och sämre för Helsingborg, som har med sig två poäng från de tre senaste matcherna. De förlorade med 1-0 mot Östersund, följt av oavgjort 0-0 mot Gefle. De fick med sig en poäng igen senast efter 0-0 mot Trelleborgs FF.

IK Brage form

Även om de förlorade den senaste matchen har ändå resultaten varit godkända för IK Brage. De vann först mot GIF Sundsvall med 1-2 följt av vinst mot AFC Eskilstuna med 4-0. Den vinnande trenden tog sedan slut mot Östers IF, som vann med 1-0. IK Brage har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Superettan. Man spelade oavgjort en och förlorade fyra samtidigt som laget släppte in nio och gjorde två mål.

Helsingborg vs IK Brage H2H

Helsingborg åkte på en smäll när IK Brage plockade ner dem med 1-0 i det senaste mötet. Förstnämnda vann dock mötet innan efter en 3-0-seger. Helsingborg går in i matchen mot IK Brage med 2-2-1 i ryggen från deras senaste fem möten. En win-rate på 40% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Helsingborg förlorade endast en av de 5 senaste matcherna mot IK Brage. Båda lagen gjorde mål två gånger i de senaste fem matcherna mellan Helsingborg och IK Brage.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste fem matcherna mellan lagen. Helsingborg gjorde ett snitt på 1.6 mål, medan IK Brage snittade 0.6 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Helsingborg’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.4 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fem av de senaste tio matcherna som IK Brage spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.5 mål i snitt under den här tiden.

Nuvarande tabellen i Superettan

Helsingborg tog blygsamma fyra segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i tre av matcherna, medan det blev tre förluster. IK Brage vann ett av de 10 senaste och spelade oavgjort tre samt förlorade sex av matcherna under denna period. Målen flödar just nu för Helsingborg på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till tre gånger för IK Brage i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Helsingborg har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. IK Brage gjorde första målet fyra gånger i de senaste tio matcherna. Helsingborg har misslyckats göra mål i 3 raka matcher.