Helsingborg vs Jönköping S. bästa odds och match tips

Helsingborg verkar vara i en ostabil form innan de möter Jönköping S. i omgång 21 av Superettan. Rankad på plats nummer 1 i Superettan har Helsingborg samlat 36 poäng i 20 matcher. Med 30 poäng ligger J-Södra på plats nummer 7 efter 20 matcher. Gästerna behöver en seger mot ligaledarna kommande tisdag för att minska avståndet i tabellen.

Våra tips

Statistik och fakta för Helsingborg VS. Jönköping S..

  • Helsingborg är obesegrade de senaste 7 matcherna i rad;
  • Helsingborg är obesegrade de senaste 4 matcherna i rad hemma;
  • Helsingborg nätade i 11 av de senaste 13 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Helsingborgs senaste 3 av 5 matcher.
  • Jönköping S. har vunnit de senaste 3 matcherna i rad;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Jönköpings senaste 5 av 7 matcher;
  • Jönköping S. nätade i 6 av de senaste 8 matcher;
  • Jönköping S. släppte in i 6 av de senaste 8 matcher.

Form: Helsingborg mot Jönköping S.

Helsingborg i en ostabil form just nu.

Helsingborg hoppas fortsätta med ytterligare ett bra resultat. I de tre senaste landskamperna för Helsingborg gick det så här: den första tog de en 1-0 vinst mot Landskrona BoIS och sen blev det 2-2 mot AFC Eskilstuna. Den senaste matchen blev 1-1 mot Trelleborgs FF.

Jönköping S. fortsätter vinna.

Jönköping S. kan visa mycker mer. I de tre senaste matcherna för gästerna tog de en 2-1 vinst mot Östers IF och sen blev det 1-0 vinst mot GAIS. Den senaste matchen var 2-1 vinst mot Falkenbergs FF.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Vi tror fortfarande på en hemmaseger med många mål.

Helsingborg VS. Jönköping S. Matchhistorik

Senast lagen möttes, gick det inte att hitta någon vinnare. De delade poängen i en 0-0 match som spelades 27 April 2021. Helsingborg går in i matchen mot Jönköping S. med 2-1-0 från deras senaste 10 matcher i Superettan.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 6 poäng. Även om Jönköping S. inte kommer att ha någon möjlighet att komma över Helsingborg i närtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Helsingborg som nu är nummer 1 med 36 poäng kommer att göra sitt bästa här.

I alla fall kommer matchen kommande tisdag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Tabellställningen över de poängligaste spelarna i de senaste 6 matcherna visar att Helsingborg kan visa mycket med Anthony van den Hurk. Å andra sidan är Robin Book en av de bästa spelarna i Jönköping S.