IFK Norrköping vs Malmö FF: Bästa oddsen och matchtipsen

IFK Norrköping vs Malmö FF Statistik

  • IFK Norrköping har släppt in i 15 av de senaste 17 matcherna
  • IFK Norrköping har släppt in i 11 av de senaste 12 matcherna i Allsvenskan
  • IFK Norrköping har inte vunnit 10 av sina senaste 12 matcher
  • IFK Norrköping har förlorade 4 i de senaste 5 matcherna i Allsvenskan, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • I de senaste 3 IFK Norrköpings matcher, var antalet mål över 3.5
  • Malmö FF har vann 3 i de senaste 4 matcherna i Allsvenskan spelat utan att släppa in mål
  • Malmö FF har inte förlorat 9 av sina senaste 11 matcher i Allsvenskan
  • Malmö FF har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna
  • Malmö FF har gjort mål i 9 av de senaste 10 matcherna i Allsvenskan
  • Malmö FF har vunnit 6 av sina senaste 8 bortamatcher

IFK Norrköping vs Malmö FF Preview

IFK Norrköping form

IFK Norrköping presterar just nu upp och ner efter förlust mot Malmö FF med 0-1, innan det vinst med 4-3 mot Varbergs BoIS FC. Sedan var man tillbaka på förlorarspåret efter 2-0-nederlag mot Sirius.

Malmö FF form

Resultaten har varit upp och ner för Malmö FF, som vann mot IFK Norrköping med 0-1. Det följdes upp med en tung förlust med 4-2 mot Häcken och nu senast en 1-0-vinst mot Elfsborg. Malmö FF har plockat fyra segrar från de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan, det blev även två förluster samtidigt som man gjorde elva mål och släppte in åtta.

IFK Norrköping vs Malmö FF H2H

Spela på Malmö FF vinna och hålla nollan i sina senaste möten med IFK Norrköping hade varit ett klockrent val. Matcherna slutade med vinst 1-0 i Oktoba 2023 och 3-0 i Aprili 2023. Allt som allt har Malmö FF bra resultat mot IFK Norrköping under tidigare säsonger med övertag på 5-4-1 inför den här matchen. Spelbolagen har Malmö FF att vinna denna match till högsta odds på 1.57. Malmö FF ser fram emot nästa match mot IFK Norrköping, som de slagit i de senaste 5 mötena. Malmö FF gjorde minst ett mål i 26 av sina senaste 27 Allsvenskan-matcher mot IFK Norrköping. Senaste mötena mellan IFK Norrköping och gästande Malmö FF har varit actionfyllda men saknat mål. Backa under 2.5 mål har varit vinnande inte mindre än sju gånger i de senaste tio matcherna. Bästa pris på under 2.5 finns till 2.10 hos spelbolagen.

Under 2.5 mål satt tre gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. IFK Norrköping med ett snitt på 0.8 mål, och där Malmö FF snittade 1.5 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande fyra gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sex av IFK Norrköping’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.6 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 2.7 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

IFK Norrköping tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på fyra förluster under den här perioden. Malmö FF vann sju av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort noll och förlorade tre. IFK Norrköping har inte direkt varit bra på att stänga ner sina besökare på Platinumcars Arena. De tog endast två segrar samtidigt som de höll nollan, en gång.

Senaste lagnyheter

IFK Norrköping gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Malmö FF gjorde första målet i sju gånger i de senaste tio matcherna. Malmö FF har gjort mål i 13 raka möten med IFK Norrköping när man spelat på bortaplan.

Eftersom Allsvenskan-säsongen precis startat är vi fortfarande lite osäkra på vem som ska bli toppskytt för IFK Norrköping och Malmö FF den här säsongen. Det finns dock helt klart några intressanta namn på listan med spelare som har bästa formen just nu.