IFK Värnamo vs Djurgården: Bästa oddsen och matchtipsen

Ligaledarna Djurgården kommer gtill Finnvedsvallen för match denna söndag i Allsvenskan.IFK Värnamo har för närvarande plats 13 i tabellen med 16 poäng efter 16 spelade matcher. Med 16 omgångar bakom sig har Djurgården lyckats samla ihop 33 poäng och ligger på plats 1 i Allsvenskan.Tufft matchande men ingenting kan stoppa DIF just nu som är i ett otroligt flow. Oddset duger för spel på bortasegern.

Våra tips

Statistik och fakta för IFK Värnamo vs Djurgården i Allsvenskan

 • IFK Värnamo har släppt in i 11 av de senaste 12 matcherna
 • IFK Värnamo har inte vunnit 6 av sina senaste 7 matcher
 • IFK Värnamo har inte vunnit 7 av sina senaste 9 hemmamatcher
 • IFK Värnamo har förlorat 5 av sina senaste 7 matcher
 • I 3 av de senaste 4 matcherna IFK Värnamo har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Djurgården har inte förlorat 15 av sina senaste 17 matcher
 • Djurgården har vunnit de senaste 7 matcherna i rad
 • Djurgården har gjort mål på de senaste 9 matcherna
 • Djurgården har vunnit de senaste 4 bortamatcherna i rad
 • Djurgården har inte förlorat de senaste 4 bortamatcherna i rad
   

Form: IFK Värnamo mot Djurgården

IFK Värnamo blixtrar till.

IFK Värnamo tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig.IFK Värnamo har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Djurgården i en match som slutade 5-0.AIK blev också för svåra och tog hem vinsten med 2-3, innan IFK Värnamo lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 1-2 mot Hammarby.

Djurgården kör över allt.

Djurgården fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen.Djurgården har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 1-2-vinst mot Häcken. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Rijeka med 2-0 innan de i förra matchen besegrade Sepsi OSK med 1-3.

IFK Värnamo vs Djurgården Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Djurgården och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 5-0.IFK Värnamo tar sig an Djurgården med 0-0-1 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Som framgår av Allsvenskan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 17 poäng. Även om IFK Värnamo inte kommer att ha en möjlighet att komma över Djurgården i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Djurgården, som nu ligger på ett med 33 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Marcus Antonsson när man letar efter en skytt. Han verkar vara på en stark svit och har träffat målet fyra gånger för IFK Värnamo på sina sex senaste matcher. Hans säsongssaldo är för närvarande tio mål.

Victor Edvardsen är het just nu och kommer vara ett ständigt hot. Gör minst ett mål?