IFK Värnamo vs Häcken: Bästa oddsen och matchtipsen

IFK Värnamo drar fördel av hemmaplan när Häcken. På plats nummer 14 i Allsvenskan har IFK Värnamo spelat ihop fem poäng efter sex matcher. Med elva poäng befinner sig Häcken på plats 7 i tabellen. Trots att målskyttet uteblivet för hemmalaget på slutet tror det borde lossna tillsut. Det har inte saknats chanser. Lite effektivitet så bör det här spelet hitta hem utan problem. 1-1 redan i halvtid? Fullt ös på Finnvedsvallen hoppas vi på denna måndag.

Våra tips

Statistik och fakta för IFK Värnamo vs Häcken i Allsvenskan

  • IFK Värnamo har inte förlorat 16 av sina senaste 18 hemmamatcher
  • IFK Värnamo har inte vunnit 9 av sina senaste 10 matcher
  • IFK Värnamo har inte släppt in i 7 av de senaste 8 hemmamatcherna
  • IFK Värnamo har inte vunnit 3 av sina senaste 4 hemmamatcher
  • I 8 av de senaste 9 matcherna Häcken har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Häcken har släppt in på de senaste 10 matcherna
  • Häcken har släppt in i 16 av de senaste 17 bortamatcherna
  • I de senaste 4 bortamatcherna i rad Häcken har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Häcken har gjort mål i 12 av de senaste 14 bortamatcherna

Form: IFK Värnamo mot Häcken

IFK Värnamo har problem att hitta nät.

Blandade resultat har det blivit efter 0-0 mot Malmö, 2-0 seger mot Degerfors samt 0-2 senast när Norrköping vann. Hemma i Småland bör laget kunna stå upp fint mot Häcken som haft lite problem på naturgräset. Minst ett mål bör man lösa.

Häcken är inne i ett bra flow.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Häcken de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Häcken ser starka ut just nu efter tre matcher utan förlust. Det började med oavgjort efter en 1-1-match mot IFK Norrköping. Det resultatet följdes därefter upp med delad poäng mot Helsingborg i en match som slutade 1-1, innan Häcken besegrade Varbergs BoIS FC med slutresultatet 3-1.

IFK Värnamo vs Häcken Matchhistorik

Tabellställningar i Allsvenskan

Värnamo i botten har sex pinnar upp till Häcken i tabellen. Vi ser ingen omöjlighet att avståndet krymper efter denna drabbning. IFK är underskattade på hemmaplan och kommer sno många poäng där.

Skytteligan

När man tittar på marknaden efter målskyttar är det en bra idé att välja Marcus Antonsson. Han är den spelaren i IFK Värnamo som är i bäst målform. Han har gjort 2 mål i de senaste sex matcherna, och vill säkerligen göra fler när de möter Häcken.

Gästerna kommer att ställa hoppet till målgöraren Alexander Jeremejeff som de hoppas ska hitta nätet igen. 5 mål för Häcken i de senaste 6 matcherna har han på kontot.