IFK Värnamo vs IFK Norrköping: Bästa oddsen och matchtipsen

IFK Värnamo tar emot IFK Norrköping för en match i Allsvenskan på söndag på Finnvedsvallen.

Både IFK Värnamo och IFK Norrköping siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande söndag. IFK Norrköping kommer inte att sakna motivationen inför matchen mot favoriterna IFK Värnamo. Även om oddsen är emot kommer en vinst ta dem förbi sina kommande motståndare i tabellen.

IFK Värnamo vs IFK Norrköping Statistik

  • I de senaste 4 IFK Värnamos hemmamatcher, var antalet mål under 1.5
  • I 11 av IFK Värnamos senaste 13 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av IFK Värnamos senaste 12 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • IFK Värnamo har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna
  • I de senaste 4 IFK Värnamos hemmamatcher, var antalet mål under 2.5
  • I 12 av IFK Norrköpings senaste 14 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • IFK Norrköping har gjort mål på de senaste 10 bortamatcherna
  • I 7 av de senaste 8 bortamatcherna IFK Norrköping har spelat, har båda lagen gjort mål
  • IFK Norrköping har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna
  • I de senaste 3 IFK Norrköpings bortamatcher, var antalet mål över 3.5

IFK Värnamo vs IFK Norrköping Preview

IFK Värnamo form

IFK Värnamo har varit ojämna på slutet, de slog Djurgården med 1-2. Det följdes upp med en förlust med 0-1 mot Sirius, innan de vann med 2-3 mot Mjällby. IFK Värnamo har tagit tolv poäng i deras elva matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De vann fyra av dessa matcher med elva mål mot 17. IFK Värnamo tog bara två segrar på de sex senaste Allsvenskan-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika en och förlorade tre, de gjorde tre och släppte in fyra mål.

IFK Norrköping form

IFK Norrköping har tagit fyra poäng från sina tre senaste matcher. Först förlorade de med 0-2 mot Mjällby, efter plockade man upp en poäng i en 2-2-match mot Brommapojkarna. Deras senaste match gav frukt i en 1-0-vinst i mötet med Kalmar FF. IFK Norrköping tog elva poäng från sina elva matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De vann tre, gjorde 14 mål och släppte in 19. I de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan, vann IFK Norrköping två, samtidigt som man även spelade två oavgjords. De fick utstå två defeats här med en målskillnad på elva mål insläppta och tolv gjorda.

IFK Värnamo vs IFK Norrköping H2H

Senast lagen mötte varandra gick IFK Norrköping av planen som 2-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på söndag. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. IFK Värnamo tog noll wins i sina senaste fyra matcher mot IFK Norrköping. De sistnämnda lyckades ta tre vinster i dessa tre möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.30. Båda lagen gjorde mål två gånger i de senaste tre matcherna mellan IFK Värnamo och IFK Norrköping.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste tre matcherna mellan lagen. IFK Värnamo gjorde ett snitt på 0.66 mål, medan IFK Norrköping snittade 1.67 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av IFK Värnamo’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.4 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 2.1 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

IFK Värnamo tog tre vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade ett gånger. De fick utstå förlust i sex under den här tiden. IFK Norrköping vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i två och förlorade tre. IFK Värnamo har vunnit två utan att släppa in mål i sina 10 senaste på Finnvedsvallen.

Senaste lagnyheter

IFK Värnamo gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. IFK Norrköping gjorde första målet fyra gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen har gjort mål i 8 raka bortamatcher som IFK Norrköping spelat.