IK Brage vs Östersund: Bästa oddsen och matchtipsen

Toppen mot botten på onsdag i Borlänge.IK Brage har för närvarande plats 2 i tabellen med 29 poäng efter 16 spelade matcher. Med lika många omgångar bakom sig har Östersund lyckats samla ihop nio poäng och ligger sist i Superettan.Vi tror att hemmalaget har goda chanser att fortsätta jakten i toppen med nya fina 3 poäng in på kontot.

Våra tips

Statistik och fakta för IK Brage vs Östersund i Superettan

 • IK Brage har gjort mål i 17 av de senaste 19 matcherna
 • I 7 av de senaste 8 matcherna IK Brage har spelat, har båda lagen gjort mål
 • IK Brage har gjort mål i 16 av de senaste 18 hemmamatcherna
 • IK Brage har inte förlorat 11 av sina senaste 13 matcher
 • IK Brage har släppt in i 13 av de senaste 15 matcherna
 • Östersund har inte vunnit 39 av sina senaste 41 matcher
 • Östersund har inte vunnit de senaste 22 bortamatcherna i rad
 • Östersund har släppt in i 39 av de senaste 41 matcherna
 • Östersund har släppt in på de senaste 22 bortamatcherna
 • Östersund har förlorat 6 av sina senaste 7 bortamatcher
   

Form: IK Brage mot Östersund

IK Brage njuter av en stabil insats.

IK Brage har varit med om det mesta i sina tre senaste matcher där man också lyckats plocka fyra poäng. Ett möte med Skövde AIK slutade oavgjort (1-1) vilket följdes upp med en 1-2-förlust mot Halmstads BK. I sin senaste match lyckades man dock ta sig tillbaka till det vinnande konceptet när Örebro besegrades med 1-3.

Östersund hoppas på en nystart.

Efter att ha skrapat ihop tre poäng på tre matcher är Östersund på jakt efter en vinst igen. Mot Östers IF fick de nöja sig med ett oavgjort resultat (1-1), innan de återigen fick dela på poängen mot Landskrona BoIS i en match som slutade 1-1. I sin senaste match lyckades man inte heller ta hem alla tre poäng efter ytterligare en oavgjord match som slutade 1-1 mot Jönköping S..

IK Brage vs Östersund Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog IK Brage med sig 3 poäng därifrån i en 3-1-seger.IK Brage går in i matchen mot Östersund med 1-1-1 i bagaget från deras senaste 3 matcher i Superettan.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande 20 poäng och 14 platser. Den här omgången 17 kommer säkerligen att påverka båda lagen för resten av kampanjen. Därför kan vi inte vänta på att se IK Brage och Östersund slåss om poängen i sin kommande sammandrabbning på onsdag.

Skytteligan

Niklas Söderberg har hittat storformen för IK Brage och är på jakt efter nytt mål mot Östersund. Gästerna hoppas i sin tur på att Malcolm Stolt ska hitta rätt igen.