IK Brage vs Skövde AIK: Bästa oddsen och matchtipsen

IK Brage välkomnar Skövde AIK för en match i Superettan på Domnarsvallen i Borlänge denna tisdag. Båda lagen står på 41 poäng efter 26 matcher och har häng på kvalplatsen. Vi ser en riktigt tuff och jämn match framför oss som mycket väl kan sluta oavgjort. 1-1?

Våra tips

Statistik och fakta för IK Brage vs Skövde AIK i Superettan

 • IK Brage har släppt in i 17 av de senaste 19 matcherna
 • IK Brage har gjort mål i 14 av de senaste 16 matcherna
 • IK Brage har gjort mål i 14 av de senaste 16 hemmamatcherna
 • I 6 av de senaste 8 hemmamatcherna IK Brage har spelat, har båda lagen gjort mål
 • I 4 av de senaste 5 matcherna IK Brage har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Skövde AIK har gjort mål i 14 av de senaste 15 bortamatcherna
 • Skövde AIK har gjort mål i 14 av de senaste 16 matcherna
 • Skövde AIK har inte förlorat 6 av sina senaste 8 matcher
 • Skövde AIK har inte vunnit de senaste 3 bortamatcherna i rad
   

Form: IK Brage mot Skövde AIK

IK Brage hoppas på en nystart.

IK Brage har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste tre matcherna. Först förlorade man med 1-2 mot Trelleborgs FF och Örgryte. I sin senaste match fick de dock lite utav en revansch när de lyckades med resultatet 1-1 mot Jönköping S. vilket gav en poäng.

Skövde AIK är svåra att bryta ner.

Skövde AIK ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot AFC Eskilstuna med siffrorna 4-0. Därefter blev det oavgjort efter en (0-0)-match mot Norrby. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Trelleborgs FF med 3-1.

IK Brage vs Skövde AIK Matchhistorik

Det senaste mötet mellan IK Brage & Skövde AIK spelades 16 juli 2022. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen har båda lagen fått lika många poäng hittills. Därför kommer denna omgångs 27 match säkerligen att ha en inverkan på båda lagen eftersom de kan gå före med tre poäng från varandra. Det kommer säkert att bli spännande att se IK Brage och Skövde AIK slåss om poängen i sin kommande match kommande tisdag.

Skytteligan

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i Superettan visar att IK Brage ställer hoppet till en formstark Niklas Söderberg när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Yoann Fellrath en av de mest avgörande spelarna i Skövde AIK den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa på tisdag.