Inter mot Udinese – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

I Serie A-matchen på Giuseppe Meazza på lördag ser vi Udinese möta hemmalaget Inter. Nuvarande Serie A-ledaren Inter möter Udinese från den nedre halvan av tabellen på lördag på Giuseppe Meazza. Med deras nuvarande form kommer allt annat än en vinst för Inter vara en överraskning, men Udinese har potential att störa alla lag.

Plcerade som ett i tabellen har Inter plockat 35 poäng efter 14 matcher. På tolv poäng, är Udinese rankade som 16 med 14 den här säsongen. Inter har tagit ledningen i Serie A efter att ha samlat på sig 35 poäng från deras inledande 14 matcher. Udinese ligger bakom med 23 poäng efter 14 rundor, vilket placerar dem som nummer 16 i tabellen på tolv points.

Både Inter och Udinese siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande lördag. Udinese är på segerjakt efter några oavgjorda resultat, men en poäng mot Inter skulle fortfarande vara godkänt. Udinese borde knappast vara ett problem för Inter, som siktar på att befästa sin position i toppen av Serie A-tabellen.

Inter vs Udinese Statistik

  • Inter har gjort mål i 36 av de senaste 38 matcherna
  • Inter har inte förlorat 22 av sina senaste 24 matcher
  • Inter har gjort mål på de senaste 16 hemmamatcherna
  • Inter har vunnit 13 av sina senaste 15 hemmamatcher
  • Inter har inte förlorat 15 av sina senaste 16 hemmamatcher
  • Udinese har inte vunnit 14 av sina senaste 15 matcher
  • I 13 av Udineses senaste 15 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av de senaste 10 matcherna Udinese har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 7 av Udineses senaste 8 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I 7 av Udineses senaste 8 bortamatcher var antalet av mål under 2.5

Inter vs Udinese Preview

Inter form

Inter ser för närvarande stabila ut och är obesegrade i tre matcher, som började med oavgjort 1-1 mot Juventus. De följde upp det med ny kryssmatch mot Benfica efter 3-3, och innan det slog man SSC Napoli med 0-3. Inter har tagit 15 poäng från deras sex möten med lagen från den nedre halvan av Serie A-tabellen. Detta motsvarar fem vinster efter att ha gjort mål 13 gånger och släppt in två. Inter tog fyra segrar i sina sex senaste Serie A-matcher på Giuseppe Meazza. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in fem och gjorde 15 mål.

Udinese form

Udinese har varit mediokra på slutet där man inte vunnit på de tre senaste försöken. Mot Atalanta tog de poäng efter 1-1, efter det fick man se sig besegrade av Roma som vann med 3-1. Senast lyckades de stjäla en poäng efter 3-3 mot Hellas Verona. Udinese vann ett matcher och plockade fem poäng från deras sju möten mot lag från den övre halvan av Serie A. De gjorde fem mål och släppte in 14. Udinese har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Serie A. Man spelade oavgjort tre och förlorade två samtidigt som laget släppte in åtta och gjorde fyra mål.

Inter vs Udinese H2H

Udinese blev helt knockade när Inter tog en 3-1-seger i det senaste mötet. Välförtjänad revansch efter den tidigare 3-1-förlusten, som Udinese vann med i matchen innan. Inter har generellt sätt lätt mot Udinese, med historisk statistik på 7-2-1 inför kommande möte. Bästa odds på hemmavinst hos spelbolagen är 1.29. Udinese är inte förtjusta i att möta Inter, som de endast vunnit mot en gång i de senaste 11 mötena. De senaste 3 Serie A mötena mellan Inter och Udinese slutade med över 2.5 mål. Båda lagen hittade nät fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan Inter och Udinese. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 2.05.

Under 2.5 mål satt fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Inter med ett snitt på 1.7 mål, och där Udinese snittade 0.6 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande sex gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sex av Inter’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på två mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.1 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Serie A

Inter tog åtta vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade ett gånger. De fick utstå förlust i ett under den här tiden. Udinese vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i fem och förlorade tre. Inter hindrade besökarna på Giuseppe Meazza från att göra mål fem gånger av de 10 senaste matcherna. Medan Udinese har kunnat hålla nollan tre av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Inter har öppnat målskyttet i imponerande åtta matcher av de senaste tio matcher. Udinese har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Udinese har gjort mål i 3 raka ligamatcher mot Inter.

Det är en fantastisk säsong för Giuseppe Meazza, som just nu har 13 ligamål på sitt konto så här långt. Inter kommer förlita sig på hans tjänster för att sänka Udinese.

Inter kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match på lördag.

Stefan de Vrij, Alessandro Bastoni och Benjamin Pavard finns bland de tre spelarna som saknas för Inter kommande lördag.

Några av de fem som kommer att befinna sig på sidlinjen är Jaka Bijol, Enzo Ebosse, Christian Kabasele, Brenner da Silva och Gerard Deulofeu.