Jerv vs Hamarkameratene: Bästa oddsen och matchtipsen

Jerv tar emot Ham-Kam på J. J. Ugland Stadion Levermyr i den 10 omgången av årets Eliteserien. Hemmalaget som håller till på plats 15 i serien har med sig tre raka förluster i bagaget inför denna match. Svag form och inget som tyder på att laget håller sig kvar. Gästerna från Hamar har i sin tur heller inte imponerat innan uppehållet och jagar ny positiv trend. Oddset har därmed kommit upp på intressanta nivåer vilket gör att vi går för bortasegern denna söndag!

Våra tips

Statistik och fakta för Jerv vs Hamarkameratene i Eliteserien

 • Jerv har förlorat de senaste 3 matcherna i rad
 • Jerv har inte vunnit 6 av sina senaste 7 matcher
 • Jerv har släppt in i 6 av de senaste 7 matcherna
 • Jerv har inte vunnit de senaste 3 hemmamatcherna i rad
 • Jerv har gjort mål i 6 av de senaste 8 hemmamatcherna
 • Hamarkameratene har inte förlorat 20 av sina senaste 22 bortamatcher
 • Hamarkameratene har gjort mål i 20 av de senaste 22 matcherna
 • I 8 av de senaste 10 bortamatcherna Hamarkameratene har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Hamarkameratene har inte förlorat 12 av sina senaste 14 matcher
 • Hamarkameratene har gjort mål i 12 av de senaste 14 bortamatcherna
   

Form: Jerv mot Hamarkameratene

Jerv har stora problem.

Resultaten har varit katastrofala för Jerv på senare tid. Därför är man desperata att vinna kommande match. Laget har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 0-1 mot Odds BK, innan Ålesund besegrade dem med 2-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Sarpsborg 08 tog hem en seger med 0-5.

Ham-Kam hoppas på mer.

Det ser inte speciellt lovande ut just nu för Hamarkameratene som bara lyckats plocka två poäng i de senaste tre matcherna. Först spelade de oavgjort efter resultatet 1-1 mot Rosenborg, vilket senare följdes upp med ytterligare ett oavgjort resultat. Denna slutade matchen slutade 1-1 mot Viking, innan det blev ett riktigt nederlag med en 1-2-förlust mot Odds BK.

Jerv vs Hamarkameratene Matchhistorik

Tabellställningar i Eliteserien

Om man tittar på den nuvarande Eliteserien-ställningen så skiljer Jerv och Ham-Kam för närvarande i två poäng och tre placeringar. Hemmalaget som nu är näst sist har visat en bedrövlig form på slutet och uppehållet kom lägligt. Vi tror fortsatt att det kommer bli tufft och ser Jerv som en av favoriterna att lämna Eliteserien direkt efter uppflytten. Ham-Kam har varit svaga på slutet men vi ser laget som ett betydligt stabilare som bör hålla till i mittenregionen.

Skytteligan

Två lag som inte direkt har sprutat in mål, men ska vi tippa två målskyttar blir det Erik Naesbak Brenden och Yuri Yakovenko.