Jönköping S. vs Östersund: Bästa oddsen och matchtipsen

Jönköping S. välkomnar Östersund för en match i Superettan på Jönköping S.:s stadion kommande måndag. Både Jönköping S. och Östersund njuter förnärvarande av bekväma placeringar i mitten av Superettan. Båda lagen kommer ha fokus på att göra en push för att ta klivet uppåt i tabellen på måndag.

Både Jönköping S. och Östersund siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande måndag. Jönköping S. kommer vara angelägna om att stänga luckan till Östersund i Superettan-tabellen kommande måndag. Samtidigt kommer värdarna att vara fokuserade på att inte tappa ytterligare mark på sina kommande motståndare. Vi har troligtvis en riktigt tight match att se fram emot. Tre poäng för Jönköping S. kan räcka långt i strävan att nå den övre halvan i Superettan. En svår uppgift väntar dock när Östersund inte kommer sälja sig billigt.

Jönköping S. vs Östersund Statistik

  • Jönköping S. har släppt in i 21 av de senaste 23 matcherna
  • Jönköping S. har inte vunnit 13 av sina senaste 15 matcher
  • Jönköping S. har förlorade 7 i de senaste 9 matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • Jönköping S. har förlorat 8 av sina senaste 9 matcher
  • I 9 av Jönköping S.s senaste 11 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • Östersund har inte förlorat de senaste 10 matcherna i rad
  • I 8 av de senaste 10 matcherna Östersund har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Östersund har släppt in i 16 av de senaste 18 matcherna
  • I 11 av Östersunds senaste 13 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Östersund har gjort mål i 14 av de senaste 16 matcherna

Jönköping S. vs Östersund Preview

Jönköping S. form

Jönköping S. presterar just nu upp och ner efter förlust mot Landskrona BoIS med 1-2, innan det vinst med 2-1 mot Örgryte. Sedan var man tillbaka på förlorarspåret efter 2-1-nederlag mot Trelleborgs FF.

Östersund form

Östersund samlade fyra poäng från nio möjliga i de senaste matcherna. Mötet med Gefle bjöd på 2-2, vilket följdes upp med en 5-1-förlust mot Skövde AIK. Den senaste matchen lyckades man vinna mot IK Brage med 2-0. Östersund har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Superettan. Man spelade oavgjort tre och förlorade två samtidigt som laget släppte in tio och gjorde sex mål.

Jönköping S. vs Östersund H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Jönköping S. spelade mot Östersund. den slutade 3-3 och var en riktigt bra match. Jönköping S. går in i matchen mot Östersund med 2-4-3 i ryggen från deras senaste nio möten. En win-rate på 22% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Jönköping S. har bara förlorat 6 av de senaste matcherna mot Östersund. Båda lagen hittade nät fyra gånger i de senaste nio matcherna mellan Jönköping S. och Östersund. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.63.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste nio matcherna mellan lagen. Jönköping S. gjorde ett snitt på 1.21 mål, medan Östersund snittade 1.44 mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Det blev över 2.5 mål i åtta av Jönköping S.’s senaste tio matcher runt om i alla turneringar. De höll ett snitt på 0.8 mål under denna period. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.4 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Superettan

Jönköping S. tog samtliga tre poäng fyra gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på fem förluster under den här perioden. Östersund vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort fyra och förlorade fyra. Målen flödar just nu för Jönköping S. på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sex gånger för Östersund i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Jönköping S. har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Östersund endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan.