Jönköping S. vs Utsiktens BK: Bästa oddsen och matchtipsen

gKrislaget J Södra får besök av succe-nykomlingen Utsikten. En svårtippad match på förhand där vi dock tror att hemmalaget knyter nävarna och kommer på vinnarspåret igen. Plats 14 mot plats 6, och de flesta trodde nog på förhand att det skulle vara omvända placeringar. Lagen har mötts tre gånger tidigare och Jönköping har vunnit samtliga. Vi hoppas göteborgarna får det tufft här igen. Etta!

Våra tips

Statistik och fakta för Jönköping S. vs Utsiktens BK i Superettan

  • I 10 av de senaste 11 matcherna Jönköping S. har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Jönköping S. har släppt in i 21 av de senaste 23 matcherna
  • Jönköping S. har inte vunnit 14 av sina senaste 16 matcher
  • Jönköping S. har förlorat 8 av sina senaste 9 matcher
  • Jönköping S. har inte vunnit de senaste 9 hemmamatcherna i rad
  • Utsiktens BK har gjort mål i 18 av de senaste 20 matcherna
  • Utsiktens BK har gjort mål i 8 av de senaste 9 bortamatcherna
  • Utsiktens BK har vunnit 4 av sina senaste 5 matcher
  • Utsiktens BK har inte förlorat 4 av sina senaste 5 matcher

Form: Jönköping S. mot Utsiktens BK

Jönköping hoppas bryta den dåliga trenden.

Resultaten har varit under all kritik för Jönköping S. på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden. Jönköping S. har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 3-2 mot Trelleborgs FF, innan Brommapojkarna besegrade dem med 2-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Landskrona BoIS tog hem en seger med 4-2.

Utsiktens BK imponerar så här långt.

Utsiktens BK imponerar i säsongsinledningen. Laget kan luta sig tillbaka mot en okej formkurva med sex poäng på tre matcher. Mot AFC Eskilstuna fick de lämna matchen tomhänta efter en 2-3-förlust, men de tog revansch redan matchen därpå genom att besegra Örgryte med 0-2. De byggde på den positiva trenden genom en 3-0-seger mot Dalkurd FF i sin senaste match.

Jönköping S. vs Utsiktens BK Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Jönköping S. med sig 3 poäng därifrån i en 5-2-seger. Innan det vann även J Södra i en lite jämnare fight med 2-1.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen nio poäng. Även om Jönköping S. inte kommer att ha en möjlighet att komma över Utsiktens BK i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Utsiktens BK, som nu ligger på sex med tolv poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Marko Nikolic Bjöd på två nya kassar senast vilket inte räckte, men spelaren är het och det kommer mera.

Hos Utsikten är Karl Bohm den hetaste framför mål och får vårt tips.