Juventus vs Empoli: Bästa oddsen och matchtipsen

Juventus njuter av värdskapet, när gästande Empoli besöker på lördag för en tuff match i Serie A. De förtnämnda kommer återigen försöka utnyttja hemmafördelen. Det bör bli en enkel transportsträcka för Serie A-ledarna Juventus, när de drabbar samman med Empoli på lördag. Empoli behöver desperat ta poäng för att klättra bort från nedflyttningszonen men Juventus borde visa den klara skillnaden.

Plcerade som ett i tabellen har Juventus plockat 52 poäng efter 21 matcher. På 16 poäng, är Empoli rankade som 19 med 21 den här säsongen. Juventus kliver in i omgång 22 som nummer 1 i Serie A med 52 poäng på kontot så här långt. Efter 21 rundor spelade, har Empoli samlat ihop 16 poäng, som placerar dem på 19 i tabellen.

Både Juventus och Empoli siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på lördag. Genom att gå in i mötet som favorit kommer Juventus att vara mycket motiverade att förlänga den obesegrade sviten de just nu har i Serie A.De borde ha en hyfsad chans att lösa ytterligare en seger här. Besökarna kommer utan tvekan försöka göra det jobbigt, men med tanke på värdarnas fina form bör det bli väldigt svårt. Empoli borde knappast vara ett problem för Juventus, som siktar på att befästa sin position i toppen av Serie A-tabellen.

Juventus vs Empoli Statistik

  • I de senaste 15 Juventuss matcher i Serie A, var antalet mål under 3.5
  • Juventus har inte förlorat de senaste 17 matcherna i rad
  • Juventus har inte förlorat 27 av sina senaste 29 hemmamatcher
  • Juventus har inte förlorat de senaste 15 matcherna i rad i Serie A
  • Juventus har gjort mål på de senaste 15 matcherna
  • I 21 av Empolis senaste 23 bortamatcher i Serie A var antalet av mål under 3.5
  • I 20 av Empolis senaste 22 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 20 av Empolis senaste 22 matcher i Serie A var antalet av mål under 3.5
  • I 19 av Empolis senaste 21 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Empoli har inte vunnit 19 av sina senaste 21 bortamatcher

Juventus vs Empoli Preview

Juventus form

Juventus körde över allt motstånd på slutet där man börjad emed att vinna 4-0 mot Frosinone. De fortsatte med att slåSassuolo 3-0 och tog tredje raka mot Lecce i en 0-3-seger. Juventus gjorde 24 mål och släppte in nio i sina senaste tolv matcher mot lag från den nedre halvan av Serie A. De samlade 31 poäng och tio segrar. Juventus har varit i stark form på Allianz Stadium, där man vunnit fem av sina sex senaste Serie A-matcher. De fortsatte vara obesegrade efter ytterligare ett oavgjort resultat. Totalt gjorde man nio mål och släppte in två.

Empoli form

Empoli åkte på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de blev överkörda av AC Milan i en 0-3-förlust. Hellas Verona blev även dom för svåra i en fajt som slutade 2-1, nu senast lyckades Empoli slå tillbaka i en 3-0-seger mot Monza. Empoli vann två matcher och plockade sex poäng från deras tio möten mot lag från den övre halvan av Serie A. De gjorde tre mål och släppte in 22. Empoli har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Serie A. Man spelade oavgjort i två och förlorade tre, släppte in sex mål och gjorde fyra.

Juventus vs Empoli H2H

Empoli blev helt knockade när Juventus tog en 2-0-seger i det senaste mötet. Välförtjänad revansch efter den tidigare 4-1-förlusten, som Empoli vann med i matchen innan. Juventus har generellt sätt lätt mot Empoli, med historisk statistik på 8-0-2 inför kommande möte. Bästa odds på hemmavinst hos spelbolagen är 1.30. Juventus vann 11 av de senaste 13 mötena med Empoli. Juventus gjorde minst ett mål i 12 av sina 13 senaste matcher i Serie A mot Empoli. Båda lagen gjorde mål tre gånger i de senaste tio matcherna mellan Juventus och Empoli.

Över 2.5 mål blev vinnare fem gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Juventus gjorde ett snitt på 1.9 mål, medan Empoli snittade 0.8 mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i sju av Juventus’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 2.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de ett mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Serie A

Juventus vann nio av sina 10 senaste på hemmamark, man spelade oavgjort i ett och under den här perioden slapp fansen uppleva en enda förlust. Empoli vann två av sina 10 senaste runt om i alla tävlingar, medan man spelade oavgjort två och förlorade sex. Empoli vann och höll nollan två gånger i sina 10 senaste bortamatcher.

Senaste lagnyheter

Juventus har gjort mål först i imponerande nio matcherna av senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Empoli endast gjort första målet i ett av de senaste tio matcherna på bortaplan. Juventus har vunnit och hållt nollan i 3 raka hemmamatcher. Juventus har gjort mål i 4 raka ligamatcher mot Empoli.

Det är en fantastisk säsong för Allianz Stadium, som just nu har elva ligamål på sitt konto så här långt. Juventus kommer förlita sig på hans tjänster för att sänka Empoli.

Juventus kan ha upp till sex spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Empoli den kommande lördag. Med två spelare avstängda, måste Juventus justera sin laguppställning, eftersom Nicolo Fagioli och Paul Pogba får ta ledigt..

Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Moise Kean och Mattia De Sciglio finns bland de fyra spelarna som saknas för Juventus på lördag.

Bland de fem spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Mattia Destro, Tyronne Ebuehi, Simone Bastoni, Gabriele Guarino och Giuseppe Pezzella.