Kalmar FF vs Sirius: Bästa oddsen och matchtipsen

Kalmar FF har goda möjligheter att addera tre fina poäng i omgång 6 av Allsvenskan på onsdag. Allt annat än seger skulle vara en besvikelse mot Sirius, som de välkomnar till Guldfågeln Arena.

Kollar vi på den nuvarande tabellställningen skijs de två lagen endast åt med sex poäng.

Med sikte på en plats bland de sex bästa måste Kalmar FF lösa vinst mot Sirius kommande onsdag. De sistnämnda har just nu kanske inte den form som krävs för att stoppa hemmalaget, men allt kan hända och bollen är rund.

Statistik och fakta för Kalmar FF vs Sirius i Allsvenskan

  • Kalmar FF har gjort mål i 20 av de senaste 22 hemmamatcherna
  • Kalmar FF har vann de senaste 3 matcherna på rad medan de gjort mer än 1.5 mål
  • Kalmar FF har gjort mål i 10 av de senaste 12 matcherna
  • Kalmar FF har vann 5 i de senaste 7 hemma matcherna, medan gjort mer än 1.5 mål
  • Kalmar FF har vunnit de senaste 3 matcherna i rad
  • I 8 av de senaste 10 bortamatcherna Sirius har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Sirius har inte vunnit de senaste 9 matcherna i rad
  • Sirius har inte vunnit 10 av sina senaste 12 bortamatcher
  • Sirius har spelat oavgjort 6 av sina senaste 7 matcher
  • Sirius har spelat oavgjort de senaste 4 bortamatcherna i rad

Kalmar FF vs Sirius Preview

Kalmar FF form

Kalmar FF tog fyra segrar i sina sex senaste Allsvenskan-matcher på Guldfågeln Arena. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in tre och gjorde tolv mål.

Sirius form

Sirius har varit mediokra på slutet där man inte vunnit på de tre senaste försöken. Mot Varbergs BoIS FC tog de poäng efter 1-1, efter det fick man se sig besegrade av Häcken som vann med 1-4. Senast lyckades de stjäla en poäng efter 0-0 mot AIK. Sirius har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan. Man spelade oavgjort fem och förlorade noll samtidigt som laget släppte in fem och gjorde sex mål.

Kalmar FF vs Sirius H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Kalmar FF mötte Sirius. De delade på poängen i en 0-0-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Kalmar FF går in i matchen mot Sirius med 2-6-2 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 20% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Sirius har bara förlorat en av de 9 senaste matcherna mot Kalmar FF. Sirius gjorde minst ett mål i 8 av sina senaste 9 Allsvenskan-matcher mot Kalmar FF. I sex av de senaste tio matcher mellan Kalmar FF och Sirius gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Kalmar FF gjorde ett snitt på ett mål, medan Sirius snittade 1.2 mål. Båda lagen göra mål gick in sex gånger. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Kalmar FF’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.3 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Allsvenskan

Kalmar FF tog sex vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade två gånger. De fick utstå förlust i två under den här tiden. Sirius vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i sex och förlorade två. Kalmar FF hindrade besökarna på Guldfågeln Arena från att göra mål fem gånger av de 10 senaste matcherna. Medan Sirius har kunnat hålla nollan två av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Kalmar FF har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Sirius endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Kalmar FF har vunnit och hållt nollan i 3 raka hemmamatcher. Båda lagen har gjort mål i 3 av de senaste mötena mellan Kalmar FF och Sirius när man spelat på Guldfågeln Arena.

När man tittar på vilka spelare som är i form i båda lagen, ser vi några intressanta namn. Mileta Rajovic står ut när det gäller Kalmar FF, och Marcus Mathisen för gästerna. Vi förväntar oss att bådas namn kommer att synas i målprotokollet för sina lag på kommande onsdag.