Landskrona BoIS mot Örgryte – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Landskrona BoIS njuter av hemmafördelen, när gästande Örgryte besöker kommande lördag för en intressant Superettan-match.

Rankade som nummer 6 i Superettan, har Landskrona BoIS så här långt plockat 39 poäng den här säsongen, medan Örgryte har samlat ihop 29 poäng. Detta placerar dem som nummer 15 efter 29 omgångar.

Både Landskrona BoIS och Örgryte siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande lördag. Örgryte behöver ett bra resultat här mot Landskrona BoIS, om de vill klättra i Superettan-tabellen. Hemmalaget har bevisat att de kan vara en farlig motståndare, men här borde de förstnämnda kunna lösa en vinst på Landskrona BoIS:s stadion.

Landskrona BoIS form

En svag period för Landskrona BoIS som endast har en poäng att visa upp från deras tre senaste matcher. Först förlust med 0-1 mot Västerås SK, innan det blev oavgjort 3-3 mot Gefle. De blev tomhänta återigen när Örebro senast tog en 4-0-seger. Landskrona BoIS gjorde 23 mål och släppte in 23 i sina senaste 15 matcher mot lag från den nedre halvan av Superettan. De samlade 27 poäng och åtta segrar. Landskrona BoIS tog bara två segrar från sex möjliga Superettan-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i två och förlorade två, samtidigt som laget gjorde nio och tappade in sju mål.

Örgryte form

Örgryte åkte på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de blev överkörda av Trelleborgs FF i en 0-2-förlust. GIF Sundsvall blev även dom för svåra i en fajt som slutade 1-0, nu senast lyckades Örgryte slå tillbaka i en 1-0-seger mot Västerås SK. Örgryte har kämpat sig till två vinster och tio poäng från sina senste elva matcher mot topp 6-lagen. De gjorde elva i dessa matcher, men släppte även in 17 mål.

Landskrona BoIS vs Örgryte H2H

Landskrona BoIS vann de två senaste mötena med Örgryte, då de följde upp en 1-0-vinst genom att slå sin kommande moståndare med 1-0. Landskrona BoIS går in i matchen mot Örgryte med 3-4-3 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 30% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Landskrona BoIS har bara förlorat 5 av de senaste matcherna mot Örgryte. Landskrona BoIS gjorde minst ett mål i 6 av sina 7 senaste matcher i Superettan mot Örgryte. I fem av de senaste tio matcher mellan Landskrona BoIS och Örgryte gjorde båda lagen mål.

Över 3.5 mål gjordes fem gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Landskrona BoIS gjorde ett snitt på 1.2 mål, och där Örgryte snittade 1.6 mål. Båda lagen göra mål var vinnande fem gånger i dessa matcher. Det blev över 2.5 mål i åtta av Landskrona BoIS’s senaste tio matcher runt om i alla turneringar. De höll ett snitt på 1.6 mål under denna period. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.9 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Superettan

Landskrona BoIS tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fyra och åkte på tre förluster under den här perioden. Örgryte vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort noll och förlorade sex. Målen flödar just nu för Landskrona BoIS på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fem gånger för Örgryte i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Landskrona BoIS gjorde första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Örgryte endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Landskrona BoIS har gjort mål i 4 raka hemmamöten med Örgryte.