Landskrona BoIS vs Örebro: Bästa oddsen och matchtipsen

Mittenmöte på Landskrona IP denna måndag då Örebro gästar. Vi tror på en välspelad match där lagen tillsut får dela på poängen. Hemmalaget har fyra raka oavgjorda matcher inför mötet och visst känns det som femte raka kan komma här. Självförtroendet är tillbaka hos skåningarna efter man inlett serien svagt. Nu 6 raka matcher utan förlust! ÖSK har blandade resultat men övertygar inte tillräckligt. Lär vara nöjda med en poäng här.

Våra tips

Statistik och fakta för Landskrona BoIS vs Örebro i Superettan

 • Landskrona BoIS har gjort mål i 20 av de senaste 21 hemmamatcherna
 • Landskrona BoIS har släppt in i 17 av de senaste 19 matcherna
 • I 7 av de senaste 8 hemmamatcherna Landskrona BoIS har spelat, har båda lagen gjort mål
 • I de senaste 5 matcherna i rad Landskrona BoIS har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Landskrona BoIS har inte förlorat de senaste 7 matcherna i rad
 • Örebro har inte vunnit 15 av sina senaste 17 bortamatcher
 • Örebro har inte förlorat 4 av sina senaste 5 matcher
 • I de senaste 3 av Landskrona BoISs matcher mot Örebro var antalet mål över 2.5
 • I de senaste 4 av Landskrona BoISs matcher mot Örebro var antalet mål under 3.5
 • Landskrona BoIS har släppt in i de senaste 4 matcherna mot Örebro i rad
 • Landskrona BoIS har förlorat 3 av de 4 senaste matcherna mot Örebro
 • Landskrona BoIS har inte vunnit 3 av de 4 senaste matcherna mot Örebro

Form: Landskrona BoIS mot Örebro

Landskrona BoIS flyter med

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Landskrona BoIS eftersom de håller sin nivå. Efter att ha skrapat ihop tre poäng på tre matcher är Landskrona BoIS på jakt efter en vinst igen. Mot Utsiktens BK fick de nöja sig med ett oavgjort resultat (2-2), innan de återigen fick dela på poängen mot IK Brage i en match som slutade 1-1. I sin senaste match lyckades man inte heller ta hem alla tre poäng efter ytterligare en oavgjord match som slutade 1-1 mot Trelleborgs FF.

Örebro letar efter mer

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Örebro som hållit sin nivå. Örebro har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 0-0-match mot Skövde AIK, sen plockades tre viktiga poäng i en 1-0-vinst mot AFC Eskilstuna. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 0-2förlust mot Brommapojkarna i den senaste matchen.

Landskrona BoIS vs Örebro Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Örebro och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-0. Landskrona BoIS går in i matchen mot Örebro med 1-0-3 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Superettan.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande fem poäng och två platser. Den här omgången 11 kommer säkerligen att påverka båda lagen för resten av kampanjen. Därför kan vi inte vänta på att se Landskrona BoIS och Örebro slåss om poängen i sin kommande sammandrabbning på måndag.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Linus Olsson. Han är toppskytt för Landskrona BoIS, för närvarande på 5 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 5 av deras 6 senaste matcher.

Örebro kommer att hoppas att Vincent Thill hittar nätet igen. Han står på 0 mål den här säsongen och gjorde mål i 2 av deras 6 senaste matcher.