Levante vs Elche: Bästa oddsen och matchtipsen

Levante kommer att spela mot Elche i omgång 26 av La Liga vid Estadio Ciudad de Valencia kommande fredag. Levante har för närvarande plats 20 i tabellen med 15 poäng efter 25 spelade matcher. Med 25 omgångar bakom sig har Elche lyckats samla ihop 29 poäng och ligger på plats 13 i La Liga. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Levante.

Våra tips

Statistik och fakta för Levante vs Elche i La Liga

 • Levante har inte vunnit 23 av 25 av deras senaste matcher
 • Levante har förlorat 7 av 8 av deras senaste matcher
 • Elche har släppt in i 12 av de senaste 14 bortamatcherna
 • Elche har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna
 • I 4 av de senaste 5 bortamatcherna Elche har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Elche har inte förlorat 6 av 8 av deras senaste matcher
 • Elche har inte vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher
 • I de senaste 6 av Levantes matcher mot Elche var antalet mål under 2.5
 • I de senaste 7 av Levantes matcher mot Elche var antalet mål under 3.5
 • Levante har inte vunnit de senaste 6 matcherna mot Elche i rad
 • Levante har släppt in i 6 av de senaste 7 matcherna mot Elche
 • Levante har inte förlorat de senaste 3 hemmamatcherna mot Elche i rad

Form: Levante mot Elche

Levante hoppas på en nystart

Levante hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Det har varit både högt och lågt för Levante den senaste tiden, vilket resulterat i fyra poäng. Mot Real Betis fick de åka hem tomhänta med en 4-2-förlust vilket man dock revanscherade sig med efter en 1-0-vinst mot Atletico Madrid. Den senaste matchen blev det delad poäng efter ett oavgjort resultat i en 1-1-match mot Celta Vigo.

Elche fortsätter trumma på

Elche hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Elche är lite ostadiga för tillfället men har trots detta lyckats besegra Deportivo Alaves med 3-1. Dessvärre förlorade man sin nästa match med 2-0 mot Sevilla, innan de tog ytterligare tre poäng med en härlig 2-1-vinst mot Rayo Vallecano.

De två lagen matchas jämnt av bookmakers, men den nuvarande formen gör att Elche är vårt val för en seger.

Levante vs Elche Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Levante & Elche spelades 18 september 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Levante går in i matchen mot Elche med 1-4-2 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. 1 gånger i den senaste 7 matcher mellan Levante och Elche blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 14 poäng. Även om Levante inte kommer att ha en möjlighet att komma över Elche i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Elche, som nu ligger på 13 med 29 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på fredag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Lucas Boye när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 2 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Elche. Hans säsongssaldo är 7 mål just nu.

Med 2 mål på de 6 senaste matcherna för Levante är Daniel Gomez spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.