Liverpool vs Newcastle Utd: Bästa oddsen och matchtipsen

Hett möte på Anfield denna onsdag.På plats nummer 9 i Premier League har Liverpool spelat ihop fem poäng efter fyra matcher. Med sex poäng befinner sig Newcastle Utd på plats 7 i tabellen med fyra spelade matcher. Gästerna har värvat Alexander Isak och vi hoppas att han får göra debut för klubben här. Båda lagen göra mål känns rimligt till ett bra odds!

Statistik och fakta för Liverpool vs Newcastle Utd i Premier League

 • Liverpool har släppt in i 6 av de senaste 7 matcherna
 • Liverpool har gjort mål i 7 av de senaste 9 matcherna
 • Liverpool har släppt in i 7 av de senaste 9 hemmamatcherna
 • I 3 av de senaste 4 matcherna Liverpool har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Liverpool har inte vunnit 4 av sina senaste 5 matcher
 • Newcastle har inte förlorat 11 av sina senaste 13 matcher
 • Newcastle har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna
 • I de senaste 3 matcherna i rad Newcastle har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Newcastle har släppt in i 10 av de senaste 12 bortamatcherna
 • I 3 av de senaste 4 bortamatcherna Newcastle har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Liverpool har inte förlorat de senaste 21 hemmamatcherna mot Newcastle i rad
 • Liverpool har gjort mål i de senaste 21 hemmamatcherna mot Newcastle i rad
 • Liverpool har inte förlorat de senaste 11 matcherna mot Newcastle i rad
 • I de senaste 21 av Liverpools hemmamatcher mot Newcastle var antalet mål över 1.5
 • Liverpool har vunnit 7 av de 9 senaste matcherna mot Newcastle

Form: Liverpool mot Newcastle Utd

Liverpool kan verkligen bygga vidare på den senaste vinsten.

Liverpool har varit med om det mesta i sina tre senaste matcher där man också lyckats plocka fyra poäng. Ett möte med Crystal Palace slutade oavgjort (1-1) vilket följdes upp med en 2-1-förlust mot Manchester United. I sin senaste match lyckades man dock ta sig tillbaka till det vinnande konceptet när Bournemouth besegrades med 9-0.

Svårslagna Newcastle Utd.

Newcastle Utd kommer till sin nästa match som obesegrade i deras tre senaste matchen. Trenden började med 3-3 mot Manchester City. Efter det besegrade de Tranmere med 1-2, och fick sedan dela på poängen i mötet med Wolverhampton som slutade 1-1.

Liverpool vs Newcastle Utd Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Liverpool med sig 3 poäng därifrån i en 1-0-seger.Liverpool går in i matchen mot Newcastle Utd med 7-3-0 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League.fem gånger i den senaste tio matcher mellan Liverpool och Newcastle Utd blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet sex gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Efter en titt på Premier League-tabellen kan man dra slutsatsen att följande match kommer att bli avgörande för de konkurrerande lagen eftersom det bara skiljer ett poäng mellan dem. Detta innebär att i ligamatch nummer 5 för hemmalaget, kommer Liverpool att ha en möjlighet att komma ikapp Newcastle Utd eller till och med komma över besökarna i ligan. Newcastle Utd, som nu ligger på sju med sex poäng och kommer att göra sitt bästa för att komma längre bort från sina motståndare. Matchen på onsdag är definitivt något att glädjas åt.

Skytteligan

När man tittar på marknaden efter målskyttar är det en bra idé att välja Mohamed Salah. Han är den spelaren i Liverpool som är i bäst målform. Han har gjort tre mål i de senaste sex matcherna, och vill säkerligen göra fler när de möter Newcastle Utd.

Vi hoppas kunna få se Alexander Isak göra debut här och hoppas han hittar nät direkt.

Senaste lagnyheter

Liverpool har lite problem med frågetecken kring om hela nio spelare kommer till start till matchen på onsdag.Darwin Nunez kan ta en dag ledigt från Liverpools trupp medan han väntar på att avstängningen ska löpa ut.

Harvey Elliott, Naby Keita, Joel Matip, Thiago Alcántara, Ibrahima Konaté, Curtis Jones, Caoimhin Kelleher, Alex Oxlade-Chamberlain och Diogo Jota finns bland de nio spelarna som saknas för Liverpool kommande onsdag.

Bland de sex spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Bruno Guimaraes, Alexander Isak, Allan Saint-Maximin, Emil Krafth, Callum Wilson och Jonjo Shelvey.