Malmö FF vs Degerfors: Bästa oddsen och matchtipsen

Malmö FF gör sig redo för match mot gästande Degerfors i Allsvenskan kommande måndag på Eleda Stadion. Spelbolagen har Malmö FF som favoriter mot Degerfors i deras nästa Allsvenskan-match. Den spelas kommande måndag med värdarna i god form, och vinst känns trolig. Dock ska man aldrig räkna bort Degerfors som alltid är starka på Eleda Stadion.

Malmö FF är två i tabellen med 25 poäng efter tio matcher, medan Degerfors rankas tolv i Allsvenskan på elva poäng. Malmö FF jagar förstaplatsen i Allsvenskan efter ha plockat 25 poäng från de inledande tio matcherna. Degerfors släpar efter på elva poäng på elva omgångar, vilket placerar dom som nummer 12 i tabellen.

Både Malmö FF och Degerfors siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande måndag. Trots att Degerfors går in i matchen som underdogs kommer laget ha fokus på att behålla den obesegrade streaken i Allsvenskan. Trots att det är tufft på Eleda Stadion, ger deras nuvarande form hopp om att få med sig minst en poäng mot Malmö FF.

Statistik och fakta för Malmö FF vs Degerfors i Allsvenskan

  • Malmö FF har inte förlorat 16 av sina senaste 18 matcher
  • Malmö FF har gjort mål i 16 av de senaste 17 matcherna
  • Malmö FF har inte förlorat 11 av sina senaste 12 hemmamatcher
  • Malmö FF har vunnit 7 av sina senaste 8 hemmamatcher
  • Malmö FF har vunnit 8 av sina senaste 10 matcher
  • Degerfors har släppt in i 28 av de senaste 30 bortamatcherna
  • Degerfors har släppt in på de senaste 13 matcherna
  • Degerfors har förlorade 7 i de senaste 9 borta matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • I 9 av Degerforss senaste 11 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Degerfors har inte vunnit 12 av sina senaste 14 bortamatcher

Malmö FF vs Degerfors Preview

Malmö FF form

Döma av deras tre senaste matcher så kan vi förvänta oss allt möjligt från Malmö FF just nu. MotHalmstads BK gick allt perfekt i en 0-1-seger, innan man kryssade 2-2 mot Häcken. I den senaste matchen fick man lida efter en 3-0-förlust mot Elfsborg. Malmö FF har tagit tolv poäng från deras fyra möten med lagen från den nedre halvan av Allsvenskan-tabellen. Detta motsvarar fyra vinster efter att ha gjort mål 14 gånger och släppt in tre. Malmö FF lyckades med en stark comeback då man tagit fyra vinster på de sex senaste hemmamatcherna i Allsvenskan, där de även har två oavgjorda men ingen förlust. 15 mål och sju insläppta har laget med sig.

Degerfors form

Degerfors ser solida ut just nu efter tre raka utan förlust. De lade grunden genom att slå AIK med 2-1, efter blev det poäng i en 2-2-match mot Hammarby. I den senaste matchen fick man återigen dela på poängen genom 1-1 mot Varbergs BoIS FC. Degerfors har kämpat sig till ett vinster och tre poäng från sina senste fyra matcher mot topp 6-lagen. De gjorde fyra i dessa matcher, men släppte även in elva mål. Degerfors har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan. Man spelade oavgjort en och förlorade fyra samtidigt som laget släppte in 20 och gjorde sex mål.

Malmö FF vs Degerfors H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Malmö FF spelade mot Degerfors. den slutade 2-2 och var en riktigt bra match. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Malmö FF tog sex wins i sina senaste sju matcher mot Degerfors. De sistnämnda lyckades ta noll vinster i dessa fyra möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 6.75. Malmö FF lyckades göra minst ett mål i sina 4 senaste möten i Allsvenskan mot Degerfors. I ett av de senaste fyra matcher mellan Malmö FF och Degerfors gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste fyra matcherna mellan lagen. Malmö FF gjorde ett snitt på tre mål, medan Degerfors snittade 0.5 mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i sju av Malmö FF’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 2.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.2 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Allsvenskan

Malmö FF tog samtliga tre poäng sju gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på ett förluster under den här perioden. Degerfors vann ett av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade sju. Malmö FF känner sig nog optimistiska till att göra mål på måndag mot Degerfors som bara lyckats hålla nollan en gång i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur till sig fem hållna nollor i sina 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Malmö FF har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Degerfors endast gjort första målet i två av de senaste tio matcherna på bortaplan. Båda lagen har gjort mål i 4 raka Degerfors-matcher. Malmö FF har gjort mål i 4 raka ligamatcher mot Degerfors.

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Sebastian Nanasi. Han är toppskytt för Malmö FF, för närvarande på fyra mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i fyra av deras 6 senaste matcher.

Degerfors kommer att hoppas att Dijan Vukojevic hittar nätet igen. Han står på tre mål den här säsongen och gjorde mål i två av deras 6 senaste matcher.