Malmö FF vs Sirius: Bästa oddsen och matchtipsen

Sirius åker till Malmö FF på lördag för en match iAllsvenskan. Malmö FF möter Sirius på Eleda Stadion som nummer ett i Allsvenskan, mot överraskningen som är högmotiverade att skrälla kommande lördag.

Malmö FF är ett i tabellen med 31 poäng efter tolv matcher, medan Sirius rankas elva i Allsvenskan på 14 poäng. Malmö FF har tagit ledningen i Allsvenskan efter att ha samlat på sig 31 poäng från deras inledande tolv matcher. Sirius ligger bakom med 17 poäng efter tolv rundor, vilket placerar dem som nummer 11 i tabellen på 14 points.

Både Malmö FF och Sirius siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande lördag. Sirius går in i matchen som underdogs och kommer vara mycket motiverade mot Malmö FF. Ett positivt resultat kommande lördag kommer bli otroligt svårlöst. Sirius borde knappast vara ett problem för Malmö FF, som siktar på att befästa sin position i toppen av Allsvenskan-tabellen.

Statistik och fakta för Malmö FF vs Sirius i Allsvenskan

  • Malmö FF har inte förlorat de senaste 10 hemmamatcherna i rad
  • Malmö FF har inte förlorat 18 av sina senaste 20 matcher
  • Malmö FF har gjort mål i 18 av de senaste 19 matcherna
  • Malmö FF har vunnit 10 av sina senaste 12 matcher
  • Malmö FF har vunnit 8 av sina senaste 9 hemmamatcher
  • Sirius har vann de senaste 3 matcherna på rad medan de gjort mindre än 2.5 mål
  • Sirius har inte vunnit 9 av sina senaste 11 bortamatcher
  • Sirius har släppt in i 11 av de senaste 13 bortamatcherna
  • I de senaste 5 Siriuss matcher, var antalet mål under 3.5
  • Sirius har vann de senaste 3 matcherna på rad medan de gjort mer än 1.5 mål

Malmö FF vs Sirius Preview

Malmö FF form

Malmö FF fick med sig sex poäng från de tre senaste matcherna, men de inledde med förlust 3-0 mot Elfsborg. De svarade med att slå Degerfors 5-0, och sedan även vinst med 1-3 mot IFK Värnamo. Malmö FF gjorde 22 mål och släppte in fyra i sina senaste sex matcher mot lag från den nedre halvan av Allsvenskan. De samlade 18 poäng och sex segrar. Malmö FF har varit i stark form på Eleda Stadion, där man vunnit fem av sina sex senaste Allsvenskan-matcher. De fortsatte vara obesegrade efter ytterligare ett oavgjort resultat. Totalt gjorde man 18 mål och släppte in fem.

Sirius form

Sirius är i fantastisk form inför kommande matchen efter tre raka segrar. Brommapojkarna slog man med 1-2, efter det fick IFK Värnamo känna på en 2-0-torsk. IFK Göteborg var det senaste offret efter en 2-0-vinst för Sirius. Sirius vann ett matcher och plockade sex poäng från deras sju möten mot lag från den övre halvan av Allsvenskan. De gjorde tio mål och släppte in 14. Sirius har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan. Man spelade oavgjort fyra och förlorade en samtidigt som laget släppte in åtta och gjorde sex mål.

Malmö FF vs Sirius H2H

Malmö FF åkte på en smäll när Sirius plockade ner dem med 2-1 i det senaste mötet. Förstnämnda vann dock mötet innan efter en 3-1-seger. Malmö FF har haft övertaget och vunnit mot Sirius åtta av de senaste tio mötenas. Sirius lyckades dock överraskande vinna den senaste matchen med 2-1. Hemmalaget kommer vara hungriga på att komma tillbaka på rätt spår igen. Spelbolagen har Malmö FF att vinna den här matchen till högsta odds 1.28. Sirius tog endast en seger från 12 möjliga försök mot Malmö FF. Det blev över 3.5 mål i 5 av 6 de senaste matcherna i Allsvenskan mellan Malmö FF och Sirius. De senaste tio matcher mellan Malmö FF och Sirius har ofta varit underhållande historier. Ö 2.5 blev vinnande bets åtta gånger av mötena. Det verkar naturligt att leta efter målspel på lördag. Över 2.5 mål finns till bästa odds på 1.50 hos spelbolagen.

Över 2.5 mål blev vinnare åtta gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Malmö FF gjorde ett snitt på 3.1 mål, medan Sirius snittade 0.8 mål. Båda lagen göra mål gick in fem gånger. Det blev över 2.5 mål i åtta av Malmö FF’s senaste tio matcher runt om i alla turneringar. De höll ett snitt på 2.8 mål under denna period. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.4 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Allsvenskan

Malmö FF vann åtta av sina 10 senaste på hemmamark, man spelade oavgjort i två och under den här perioden slapp fansen uppleva en enda förlust. Sirius vann två av sina 10 senaste runt om i alla tävlingar, medan man spelade oavgjort fem och förlorade tre. Malmö FF visar just nu storform då de har samlat på sig åtta vinster i sina 10 senaste Allsvenskan-matcher. Gästande Sirius tog tre poäng i tre av de 10 senaste ligamatcherna.

Senaste lagnyheter

Malmö FF har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Sirius endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Malmö FF har gjort mål i 12 raka ligamatcher mot Sirius.

Sebastian Nanasi har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Malmö FF kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Sirius. Gästerna hoppas att Tashreeq Matthews fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med tre mål på de senaste sex matcherna.