Man Utd vs Norwich: Bästa oddsen och matchtipsen

Man Utd är favorittippade kommande lördag mot Norwich i Premier League. I nuvarande starka form verkar en hemmaseger vara det självklara resultatet i Old Trafford. På plats nummer 7 i Premier League har Man Utd spelat ihop 51 poäng efter 31 matcher. Med 21 poäng befinner sig Norwich på plats 20 i tabellen med 31 spelade matcher. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Man Utd. De skulle dock kunna vända på trenden mot Norwich.

Våra tips

Statistik och fakta för Man Utd vs Norwich i Premier League

 • Manchester United har släppt in i 10 av de senaste 12 matcherna
 • Manchester United har inte vunnit 6 av sina senaste 7 matcher
 • Manchester United har inte förlorat 7 av sina senaste 9 hemmamatcher
 • Manchester United har gjort mål i 7 av de senaste 9 hemmamatcherna
 • Norwich har inte vunnit 9 av sina senaste 10 matcher
 • Norwich har förlorat 7 av sina senaste 9 matcher
 • Norwich har släppt in i 8 av de senaste 10 matcherna
 • Manchester United har vunnit 9 av de 11 senaste matcherna mot Norwich
 • Manchester United har gjort mål i 10 av de senaste 11 matcherna mot Norwich
 • I de senaste 4 av Manchester Uniteds hemmamatcher mot Norwich var antalet mål över 2.5
 • Manchester United har inte förlorat 9 av de 11 senaste matcherna mot Norwich
 • I 3 av de senaste 4 av Manchester Uniteds hemmamatcher mot Norwich var antalet mål över 3.5

Form: Man Utd mot Norwich

Manchester United har chansen att komma ur sin dåliga svit.

Man Utd tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Manchester United är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De förlorade med 1-0 mot Atletico Madrid innan det blev oavgjort efter en (1-1)-match mot Leicester. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Everton besegrade dem med 1-0.

Norwich hoppas på en nystart.

Norwich ser dödsdömda ut i botten och trenden är fortsatt dålig. Norwich har sett både ljus och mörker i deras senaste tre matcher, vilket resulterat i 4 poäng. Först förlorade man med 2-1 mot Leeds innan man spelade oavgjort i en match som slutade 0-0 mot Brighton. Den senaste matchen gick dock bättre och slutresultatet blev då 2-0 mot Burnley vilket gav tre härliga poäng.

I en match mellan dessa två till synes jämlika lag, med båda i samma form, kan hemmafördelen bli den avgörande faktorn. En seger för Man Utd till odds 1.27 ser ut att vara det bästa alternativet kommande lördag.

Man Utd vs Norwich Matchhistorik

I senaste matchen mellan Man Utd och Norwich var det en tillknäppt match som Man Utd lyckades vinna med 1-0. Man Utd tar sig an Norwich med 8-0-2 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 6 gånger i de senaste 10 matcher mellan Man Utd och Norwich. Båda lagen gör mål gav utdelning 3 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Man Utd och Norwich för närvarande i 30 poäng och 13 placeringar. Man Utd kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Norwich på lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Norwich är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Man Utd och Norwich kommer att sluta.

Skytteligan

När man tittar på marknaden efter målskyttar är det en bra idé att välja Cristiano Ronaldo. Han är den spelaren i Man Utd som är i bäst målform. Han har gjort 3 mål i de senaste sex matcherna, och vill säkerligen göra fler när de möter Norwich.

Gästerna kommer att ställa hoppet till målgöraren Teemu Pukki som de hoppas ska hitta nätet igen. Teemu Pukki gjorde 3 mål för Norwich i de senaste 6 matcherna.