Manchester City mot Luton – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Manchester City vs Luton Statistik

  • Manchester City har inte förlorat 47 av sina senaste 49 hemmamatcher i Premier League
  • Manchester City har inte förlorat 46 av sina senaste 48 hemmamatcher
  • Manchester City har gjort mål i 52 av de senaste 53 hemmamatcherna
  • Manchester City har inte förlorat de senaste 25 matcherna i rad
  • Manchester City har gjort mål i 48 av de senaste 49 hemmamatcherna i Premier League
  • Luton Town har släppt in på de senaste 21 bortamatcherna
  • I 14 av de senaste 16 matcherna Luton Town har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Luton Town har släppt in i 30 av de senaste 32 matcherna i Premier League
  • I 13 av de senaste 15 bortamatcherna Luton Town har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 13 av de senaste 15 matcherna Luton Town har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål

Manchester City vs Luton H2H

Senast lagen mötte varandra gick Manchester City av planen som 1-2-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande lördag. Manchester City går in i matchen mot Luton med 1-0-0 i ryggen från deras senaste ett möte. En win-rate på 100% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Båda lagen gjorde mål ett gång i de senaste ett matchen mellan Manchester City och Luton.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste ett matchen mellan lagen. Manchester City gjorde ett snitt på två mål, medan Luton snittade ett mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i sex av Manchester City’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 2.7 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.4 gånger i dessa matcher.

Manchester City vs Luton Preview

Manchester City form

Manchester City gjorde 42 mål och släppte in 13 i sina senaste 16 matcher mot lag från den nedre halvan av Premier League. De samlade 43 poäng och 14 segrar. Manchester City lyckades med en stark comeback då man tagit fyra vinster på de sex senaste hemmamatcherna i Premier League, där de även har två oavgjorda men ingen förlust. elva mål och tre insläppta har laget med sig.

Luton form

Luton åkte på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de blev överkörda av Tottenham Hotspur i en 2-1-förlust. Arsenal blev även dom för svåra i en fajt som slutade 2-0, nu senast lyckades Luton slå tillbaka i en 2-1-seger mot AFC Bournemouth. Luton har kämpat sig till noll vinster och ett poäng från sina senste elva matcher mot topp 6-lagen. De gjorde elva i dessa matcher, men släppte även in 25 mål. Luton tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Premier League utan seger. Det blev två oavgjord och fyra förluster, med 17 insläppta och tio mål framåt.

Nuvarande tabellen i Premier League

Manchester City vann åtta av sina 10 senaste på hemmamark, man spelade oavgjort i två och under den här perioden slapp fansen uppleva en enda förlust. Luton vann tre av sina 10 senaste runt om i alla tävlingar, medan man spelade oavgjort tre och förlorade fyra. Båda lagen gjorde mål i sex av de 10 senaste matcherna för Manchester City. Båda lagen hittade även nät åtta gånger i de senaste 10 matcherna för Luton.

Senaste lagnyheter

Manchester City har gjort mål först i sju matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Luton endast gjort det första målet i tre av de senaste tio matcherna.

Det är en fantastisk säsong för Etihad Stadium, som just nu har 19 ligamål på sitt konto så här långt. Manchester City kommer förlita sig på hans tjänster för att sänka Luton.

I skrivande stund ser det ut som att endast två spelare ej är tillgängliga för Manchester City, när de förbereder sig för den kommande matchen.

Mateo Kovacic och Josko Gvardiol finns bland de två spelarna som saknas för Manchester City på lördag.

Marvelous Nakamba och Issa Kabore kan inte bli inkallade av Luton, eftersom de är borta på grund av avstängning.

Bland de fem spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Daiki Hashioka, Mads Juel Andersen, Marvelous Nakamba, Tom Lockyer och Fred Onyedinma.