Manchester United vs Wolverhampton: Bästa oddsen och matchtipsen

Manchester United är favoriter hos spelbolagen mot Wolverhampton, trots den bleka formen. Det ska bli intressant att se hur mycket underdogsen Wolverhampton kan pressa favoriterna på Old Trafford på lördag.

Manchester United kliver in i omgång 36 som nummer 4 i ligan med 63 poäng på kontot så här långt. Efter 34 rundor spelade, har Wolverhampton samlat ihop 40 poäng, som placerar dem på 13 i tabellen.

De dåliga resultaten i de senaste Premier League-omgångarna har säkert sänkt självförtroendet i Manchester United. En vinst kommande lördag mot Wolverhampton skulle vara nyckeln till att hamna på rätt spår igen.

Statistik och fakta för Manchester United vs Wolverhampton i Premier League

  • Manchester United har inte förlorat de senaste 27 hemmamatcherna i rad
  • Manchester United har gjort mål i 24 av de senaste 25 hemmamatcherna
  • Manchester United har vunnit 9 av sina senaste 11 hemmamatcher
  • Manchester United har vann 3 i de senaste 4 hemma matcherna spelat utan att släppa in mål
  • Manchester United har inte förlorat 7 av sina senaste 9 matcher
  • Wolves har släppt in på de senaste 18 bortamatcherna
  • I 16 av Wolvess senaste 18 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Wolves har inte vunnit 10 av sina senaste 11 bortamatcher
  • I 7 av Wolvess senaste 8 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Wolves har förlorade 4 i de senaste 5 borta matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål

Manchester United vs Wolverhampton Preview

Manchester United form

Manchester United har varit bleka i sina tre senaste matcher, även om de öppnade med en 1-0-seger mot Aston Villa. De kunde ej följa upp lika bra och förlorade med 1-0 mot Brighton, för att senast återigen bjuda bort alla poäng efter 1-0-förlust mot West Ham United. Manchester United har tagit 40 poäng från deras 17 möten med lagen från den nedre halvan av Premier League-tabellen. Detta motsvarar tolv vinster efter att ha gjort mål 27 gånger och släppt in sju. Manchester United lyckades med en stark comeback då man tagit fyra vinster på de sex senaste hemmamatcherna i Premier League, där de även har två oavgjorda men ingen förlust. nio mål och två insläppta har laget med sig.

Wolverhampton form

Resultaten har varit upp och ner för Wolverhampton, som vann mot Crystal Palace med 2-0. Det följdes upp med en tung förlust med 6-0 mot Brighton och nu senast en 1-0-vinst mot Aston Villa. Wolverhampton har kämpat sig till två vinster och sju poäng från sina senste tio matcher mot topp 6-lagen. De gjorde sex i dessa matcher, men släppte även in 15 mål. Wolverhampton tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Premier League utan seger. Det blev två oavgjord och fyra förluster, med 14 insläppta och fyra mål framåt.

Manchester United vs Wolverhampton H2H

Wolverhampton blev helt knockade när Manchester United tog en 1-0-seger i det senaste mötet. Välförtjänad revansch efter den tidigare 1-0-förlusten, som Wolverhampton vann med i matchen innan. Manchester United brukar trivas med att spela mot Wolverhampton med fem vinster på tio möten. Spelbolagens bästa odds på en hemmavinst ligger runt 1.40. Wolverhampton är inte förtjusta i att möta Manchester United, som de endast vunnit mot en gång i de senaste 7 mötena. De 3 senastet Premier League-matcherna mellan Manchester United och Wolverhampton hamnade under 1.5 mål. Punters tittar förmodligen inte efter båda lagen göra mål när Wolverhampton besöker Manchester United. Minst ett lag lyckades hålla nollan sex gånger i de senaste tio matcherna. Oddsen på att båda lagen inte ska göra mål ligger på 1.95 hos spelbolagen.

Under 2.5 mål satt tre gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Manchester United med ett snitt på 1.3 mål, och där Wolverhampton snittade 0.6 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande sex gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i tre av Manchester United’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på ett mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.2 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Premier League

Manchester United vann åtta av sina 10 senaste på hemmamark, man spelade oavgjort i två och under den här perioden slapp fansen uppleva en enda förlust. Wolverhampton vann ett av sina 10 senaste runt om i alla tävlingar, medan man spelade oavgjort fyra och förlorade fem. Båda lagen gjorde mål i tre av de 10 senaste matcherna för Manchester United. Båda lagen hittade även nät sju gånger i de senaste 10 matcherna för Wolverhampton.

Senaste lagnyheter

Manchester United har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Wolverhampton endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Manchester United har vunnit och hållt nollan i 3 raka hemmamatcher.

Trots bara ett enda mål på de senaste sex matcherna är Anthony Martial en av de spelare som förväntas näta för sitt lag. Manchester United hoppas att han gör ytterligare mål i nästa match. Å andra sidan har vi Diego Costa som har gjort flest mål de senaste sex matcherna för Wolverhampton. Diego Costa har även han bara gjort ett mål den senaste tiden, men förväntas göra minst ett mål för sitt lag i den kommande matchen.

Manchester United kan ha upp till fem spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Wolverhampton den kommande lördag. Det är ingen mening att Mason Greenwood kommer till Manchester Uniteds omklädningsrum, eftersom han är avstängd.

Marcel Sabitzer, Donny van de Beek, Lisandro Martinez och Jadon Sancho finns bland de fyra spelarna som saknas för Manchester United på lördag.

Bland de tre spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Boubacar Traore, Pedro Neto och Sasa Kalajdzic.