Mjällby vs Malmö FF: Bästa oddsen och matchtipsen

Mjällby vs Malmö FF Statistik

  • Mjällby har gjort mål på de senaste 17 hemmamatcherna
  • Mjällby har gjort mål i 27 av de senaste 28 matcherna
  • I 11 av de senaste 13 matcherna Mjällby har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 10 av de senaste 12 matcherna Mjällby har spelat i Allsvenskan, har båda lagen gjort mål
  • Mjällby har gjort mål på de senaste 11 hemmamatcherna i Allsvenskan
  • Malmö FF har gjort mål på de senaste 19 matcherna
  • Malmö FF har gjort mål på de senaste 17 matcherna i Allsvenskan
  • Malmö FF har inte förlorat 18 av sina senaste 19 matcher
  • Malmö FF har gjort mål på de senaste 12 bortamatcherna
  • Malmö FF har inte förlorat 15 av sina senaste 17 matcher i Allsvenskan

Mjällby vs Malmö FF H2H

Mjällby vann de två senaste mötena med Malmö FF, då de följde upp en 2-1-vinst genom att slå sin kommande moståndare med 1-0. Allt som allt har Malmö FF bra resultat mot Mjällby under tidigare säsonger med övertag på 5-2-3 inför den här matchen. Spelbolagen har Malmö FF att vinna denna match till högsta odds på 1.61. Mjällby har bara förlorat 5 av de senaste matcherna mot Malmö FF. Åtminstone ett av lagen lyckades hålla nollan sex gånger i de senaste tio matcher mellan Malmö FF och Mjällby. Odds på båda lagen inte göra mål finns som bäst till 1.91 hos spelbolagen.

Under 2.5 mål satt tre gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Mjällby med ett snitt på 0.8 mål, och där Malmö FF snittade 1.5 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande sex gånger av matcherna. Det blev över 2.5 mål i åtta av Mjällby’s senaste tio matcher runt om i alla turneringar. De höll ett snitt på två mål under denna period. Det blev över 2.5 mål i sju av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 2.4 gånger i dessa matcher.

Mjällby vs Malmö FF Preview

Mjällby form

Mjällby körde över allt motstånd på slutet där man börjad emed att vinna 2-1 mot Häcken. De fortsatte med att slåIFK Värnamo 1-2 och tog tredje raka mot Sirius i en 3-2-seger. Mjällby vann fyra matcher, gjorde elva mål och släppte in sju i sina senaste sex matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. Detta gav dem tolv poäng. Mjällby tog fyra segrar i sina sex senaste Allsvenskan-matcher på Strandvallen. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in nio och gjorde 13 mål.

Malmö FF form

Malmö FF ser ut att vara i bra form och hoppas fortsätta på den obesegrade trenden. I de tre senaste matcherna inledde man först med att slå Elfsborg med 2-1, efter det kryssa 2-2 mot Brommapojkarna. De var sedan tillbaka som vinnare när man vann mot Halmstads BK med 5-1. Malmö FF har en suverän historia i sina senaste matcher mot lag från topp 6. De tog tio poäng, bättre än något annat topp 6-lag den här säsongen i Allsvenskan. De vann fyra matcher och gjorde sex mål plus två insläppta.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Mjällby tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fyra och åkte på ett förluster under den här perioden. Malmö FF vann sju av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade ett. Malmö FF kunde vinna sex av de 10 tidigare bortamatcherna utan att släppa in mål. Statistik värd att ha i åtanke innan du ska lägga ett spel.

Senaste lagnyheter

Mjällby har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Malmö FF har gjort första målet i imponerande nio matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen gjorde mål i 4 raka matcher för Mjällby.

Det har varit en underbar säsong för Isaac Kiese Thelin så här långt med elva mål totalt i samtliga tävlingar. På de sex senaste matcherna har han gjort fem mål och det råder ingen tvekan att Malmö FF vill att den formen ska hålla i mot Mjällby kommande lördag.