Norrby vs Brommapojkarna: Bästa oddsen och matchtipsen

Norrby tar sig an Brommapojkarna för en spännande match i Superettan kommande lördag på Borås Arena. Hemmalaget kämpar i botten av tabellen och huserar just nu på negativ kvalplats. Samtidigt kan BP befästa positionen på uppflyttningsplats och en comeback till Allsvenskan är nära nu. Tycker det är klasskillnad i trupperna mellan lagen och därmed får Brommapojkarna spelet denna helg.

Våra tips

Statistik och fakta för Norrby vs Brommapojkarna i Superettan

 • Norrby har gjort mål i 17 av de senaste 19 matcherna
 • Norrby har inte förlorat 9 av sina senaste 11 hemmamatcher
 • Norrby har gjort mål i 7 av de senaste 8 hemmamatcherna
 • Norrby har inte vunnit de senaste 3 matcherna i rad
 • Norrby har inte förlorat 5 av sina senaste 7 matcher
 • Brommapojkarna har gjort mål i 26 av de senaste 28 matcherna
 • Brommapojkarna har gjort mål i 20 av de senaste 22 bortamatcherna
 • Brommapojkarna har inte förlorat 13 av sina senaste 15 matcher
 • Brommapojkarna har vunnit 9 av sina senaste 11 matcher
 • I 7 av de senaste 9 bortamatcherna Brommapojkarna har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Norrby har gjort mål i de senaste 4 matcherna mot Brommapojkarna i rad

Form: Norrby mot Brommapojkarna

Norrby är bleka just nu.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Norrby som hållit sin nivå. Norrby är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De förlorade med 3-2 mot Landskrona BoIS innan det blev oavgjort efter en (0-0)-match mot Skövde AIK. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Västerås SK besegrade dem med 3-2.

Brommapojkarna hoppas komma tillbaka på vinnarspåret.

Brommapojkarna hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Laget har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 1-2 mot Jönköping S.. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 4-1 mot Östers IF, och lyckades inte heller plocka poäng i en 0-1 förlust mot Utsiktens BK.

Norrby vs Brommapojkarna Matchhistorik

24 Juli 2022 ställdes dessa lag mot varandra senast. Den gången kom Brommapojkarna därifrån med en vinst i matchen som slutade 5-2. Norrby går in i matchen mot Brommapojkarna med 2-0-3 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Superettan. tre gånger i den senaste fem matcher mellan Norrby och Brommapojkarna blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet två gånger i dessa fem matcher.

Tabellställningar i Superettan

Skytteligan

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i Superettan visar att Norrby ställer hoppet till en formstark Jaheem Burke när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Marijan Cosic en av de mest avgörande spelarna i Brommapojkarna den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa kommande lördag.