Nottingham Forest vs Crystal Palace: Bästa oddsen och matchtipsen

Nottingham Forest gör sig redo för striden mot Crystal Palace vid City Ground, Nottingham på lördag, en match i omgång 16 av Premier League. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Forest. De skulle dock kunna skrälla mot Palace.

Statistik och fakta för Nottingham Forest vs Crystal Palace i Premier League

 • Nottingham Forest har gjort mål i 23 av de senaste 25 hemmamatcherna
 • Nottingham Forest har inte vunnit 10 av sina senaste 11 matcher
 • I 4 av de senaste 5 hemmamatcherna Nottingham Forest har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Nottingham Forest har släppt in i 9 av de senaste 11 matcherna
 • Nottingham Forest har inte vunnit 5 av sina senaste 6 hemmamatcher
 • Crystal Palace har inte förlorat 7 av sina senaste 9 matcher
 • Crystal Palace har inte förlorat 7 av sina senaste 9 bortamatcher
 • Crystal Palace har inte vunnit 4 av sina senaste 5 bortamatcher
 • Crystal Palace har vunnit 3 av sina senaste 4 matcher
 • Crystal Palace har gjort mål i 5 av de senaste 7 matcherna
   

Form: Nottingham Forest mot Crystal Palace

Nottingham Forest håller målet i sikte.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Nottingham Forest de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. När man tittar på Nottingham Forest’s senaste tre matcher är det svårt att sia om vad som komma skall. I mötet med Arsenal tog de en vinst med 5-0, följt av ett oavgjort resultat, (2-2) mot Brentford. Senast det begavs fick man lämna matchen djupt besvikna efter en tung 2-0-förlust mot Tottenham.

Crystal Palace fortsätter att plocka poäng.

Crystal Palace hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Crystal Palace ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 1-0 och 1-2 mot Southampton respektive West Ham. Vinstsviten stoppades dock sedan av Newcastle, som fick med sig ett 0-0-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.

Nottingham Forest vs Crystal Palace Matchhistorik

Tabellställningar i Premier League

Skytteligan

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i Premier League visar att Nottingham Forest ställer hoppet till en formstark Taiwo Awoniyi när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Wilfried Zaha en av de mest avgörande spelarna i Crystal Palace den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa kommande lördag.

Senaste lagnyheter

Nottingham Forest har lite problem med frågetecken kring om hela sex spelare kommer till start till matchen på lördag. Orel Mangala kan ta en dag ledigt från Nottingham Forests trupp medan han väntar på att avstängningen ska löpa ut.

Scott McKenna, Cheikhou Kouyaté, Giulian Biancone, Harry Toffolo, Moussa Niakhaté och Omar Richards finns bland de sex spelarna som saknas för Nottingham Forest kommande lördag.

Några av de fem som kommer att befinna sig på sidlinjen är Odsonne Edouard, Chris Richards, Nathan Ferguson, Jack Butland och James McArthur.