Örebro vs Degerfors: Bästa oddsen och matchtipsen

Örebro vs Degerfors Statistik

  • Örebro har inte förlorat 16 av sina senaste 18 hemmamatcher
  • Örebro har inte förlorat 14 av sina senaste 16 hemmamatcher i Superettan
  • Örebro har släppt in i 15 av de senaste 17 matcherna i Superettan
  • Örebro har vunnit 7 av sina senaste 9 hemmamatcher
  • Örebro har släppt in på de senaste 8 matcherna
  • Degerfors har inte vunnit de senaste 12 bortamatcherna i rad
  • Degerfors har inte förlorat 19 av sina senaste 21 bortamatcher i Superettan
  • I 7 av de senaste 8 bortamatcherna Degerfors har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Degerfors har spelat oavgjort 8 av sina senaste 9 bortamatcher
  • Degerfors har gjort mål i 15 av de senaste 17 matcherna

Örebro vs Degerfors H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Örebro mötte Degerfors. De delade på poängen i en 1-1-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Örebro går in i matchen mot Degerfors med 4-2-0 i ryggen från deras senaste sex möten. En win-rate på 67% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Otroligt nog är Degerfors segerlösa i sina senaste 6 matcher mot Örebro. De senaste 3 Superettan mötena mellan Örebro och Degerfors slutade med över 2.5 mål. Båda lagen gjorde mål fem gånger i de senaste sex matcherna mellan Örebro och Degerfors.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste sex matcherna mellan lagen. Örebro gjorde ett snitt på 1.66 mål, medan Degerfors snittade 0.85 mål. Båda lagen göra mål gick in fem gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Örebro’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.2 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.8 gånger i dessa matcher.

Örebro vs Degerfors Preview

Örebro form

Örebro vann ett matcher, gjorde två mål och släppte in fyra i sina senaste tre matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. Detta gav dem tre poäng. Örebro har kommit tillbaka starkt med fyra segrar på de sex senaste hemmamatcherna i Superettan. Ingen oavgjord och två förluster. De gjorde 14 mål och släppte in fem.

Degerfors form

Att döma av deras tre senaste matcher kan vi förvänta oss lite av allt från Degerfors för tillfället. Mot Helsingborg, kom de ut i toppskick och vann med 2-1, innan det oavgjort 1-1 mot Trelleborgs FF. Nu senast blev det förlust 1-3 mot Landskrona BoIS. Degerfors har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Superettan. Man spelade oavgjort fyra och förlorade en samtidigt som laget släppte in sju och gjorde åtta mål.

Nuvarande tabellen i Superettan

Örebro tog blygsamma sju segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i ett av matcherna, medan det blev två förluster. Degerfors vann noll av de 10 senaste och spelade oavgjort åtta samt förlorade två av matcherna under denna period. Örebro känner sig nog optimistiska till att göra mål kommande tisdag mot Degerfors som bara lyckats hålla nollan en gång i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur till sig tre hållna nollor i sina 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Örebro har gjort första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Degerfors gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen har gjort mål i 4 raka Degerfors-matcher. Örebro har gjort mål i 3 raka hemmamöten med Degerfors.

Det är svårt att inte titta på Pashang Abdulla, när man letar efter en målskytt, då han är i fantastisk form. Han nätade fem i de senaste Superettan-matcherna för Degerfors, med totalt fem gjorda mål denna Superettan-säsong. Med fyra mål på slutet för Örebro i Superettan, är även Kalle Holmberg en spelare att hålla koll på.