Örebro vs Östers IF: Bästa oddsen och matchtipsen

Örebro drar fördel av hemmaplan när Östers IF gästar i Superettan på lördag. Med nio poäng efter sex spelade matcher ligger Örebro på plats 8 i Superettan. Östers IF försöker dock komma ikapp, och har just nu 13 poäng från sex spelade matcher vilket placerar dem på plats 3 i tabellen inför deras kommande möte. Bortalaget kommer till Behrn Arena med ett grymt flow. Två raka vinster och nollor i bagaget. Vi ser ett bra spelvärde på tvåan här då ÖSK ej imponerat på oss så här långt. 0-1?

Våra tips

Statistik och fakta för Örebro vs Östers IF i Superettan

  • Örebro har släppt in i 16 av de senaste 18 hemmamatcherna
  • Örebro har förlorat 8 av sina senaste 10 hemmamatcher
  • Örebro har inte vunnit 8 av sina senaste 10 hemmamatcher
  • Örebro har släppt in i 7 av de senaste 9 matcherna
  • Örebro har gjort mål i 4 av de senaste 5 matcherna
  • Östers IF har inte förlorat 10 av sina senaste 11 bortamatcher
  • Östers IF har gjort mål i 13 av de senaste 15 matcherna
  • Östers IF har gjort mål i 9 av de senaste 11 bortamatcherna
  • Östers IF har vunnit de senaste 3 bortamatcherna i rad
  • Östers IF har inte förlorat de senaste 4 matcherna i rad

 

Form: Örebro mot Östers IF

Örebro med blandade insatser.

Örebro har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Halmstads BK i en match som slutade 2-0.Västerås SK blev också för svåra och tog hem vinsten med 2-1, innan Örebro lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 1-0 mot Östersund.

Östers IF har hittat toppformen.

Östers IF hoppas att den fina formen håller i sig. Laget ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter ett riktigt bra resultat de senaste tre matcherna då man samlade på sig sju poäng. De spelade först lika med (1-1) mot Västerås SK, innan de besegrade Dalkurd FF med 0-3 och sedan Norrby med 2-0.

Örebro vs Östers IF Matchhistorik

Öster har två raka 1-0-segrar i ryggen mot Örebro. Vi hoppas på samma resultat tredje gången i rad!

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen fyra poäng. Även om Örebro inte kommer att ha en möjlighet att komma över Östers IF i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Östers IF, som nu ligger på tre med 13 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Anfallaren Vincent Thill från Luxemburg avgjorde senast och hoppas kunna få nytt förtroende här.

Gästerna kommer att ställa hoppet till målgöraren Adam Bergmark Wiberg som de hoppas ska hitta nätet igen. Tre mål på slutet och stigande form på Adam.