Örgryte vs Utsiktens BK: Bästa oddsen och matchtipsen

Göteborgsderby! Och vi tar ställning. ÖIS kommer börja ta poäng och klättra, det är vi helt säkra på. Kommer säsongens första seger här? Vi tror det. Utsiktens BK har varit en pigg nykomling och har plockat två segrar på fyra matcher. Senast åkte laget på 2-3-smäll mot AFC Eskilstuna efter utvisning på Peter Nsima. Örgryte hade lite oflyt nere i Landskrona där laget kammade noll. Här tror vi “storebror” tar tag i det och brakvinner. Etta!

Våra tips

Statistik och fakta för Örgryte vs Utsiktens BK i Superettan

  • Örgryte har släppt in på de senaste 11 matcherna
  • Örgryte har släppt in på de senaste 11 hemmamatcherna
  • I 9 av de senaste 11 hemmamatcherna Örgryte har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Örgryte har inte förlorat 13 av sina senaste 15 hemmamatcher
  • Örgryte har inte vunnit 9 av sina senaste 11 hemmamatcher
  • Utsiktens BK har gjort mål i 16 av de senaste 18 matcherna
  • I 5 av de senaste 7 matcherna Utsiktens BK har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Utsiktens BK har gjort mål i 7 av de senaste 8 bortamatcherna
  • Utsiktens BK har släppt in i 6 av de senaste 7 matcherna
  • Utsiktens BK har inte vunnit 4 av sina senaste 5 bortamatcher

 

Form: Örgryte mot Utsiktens BK

Örgryte jagar säsongens första seger.

Stämningen i Örgryte är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Örgryte har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 4-3 mot AFC Eskilstuna, innan Östers IF besegrade dem med 1-0. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Landskrona BoIS tog hem en seger med 3-2.

Utsikten har gjort det bra.

Laget har imponerat första omgångarna av Superettan. 6 poäng av 12 möjliga i segrar mot Västerås och Brommapojkarna. Senast kom en snöplig förlust mot AFC efter att laget fått jobba med en man mer i stora delar av matchen.

Örgryte vs Utsiktens BK Matchhistorik

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen fem poäng. Även om Örgryte inte kommer att ha en möjlighet att komma över Utsiktens BK i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Utsiktens BK, som nu ligger på åtta med sex poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Firma Abraham och Zelijkovic gjorde ett var senast när man nästan hämtade upp 0-3 i Landskrona. More to come.

Två backmål senast för Utsikten som får klara sig utan anfallaren Nsima här. Karl Bohm har visat målform och är en het kandidat som målskytt.