Osasuna vs Atletico Madrid bästa odds och matchtips

Osasuna kommer att spela mot Atletico Madrid i omgång 25 av La Liga vid Estadio El Sadar på lördag. Som nummer 9 har Osasuna lyckats skrapa ihop 32 poäng efter 24 spelade matcher. Med 39 poäng har Atletico Madrid efter 24 matcher placerat sig på plats plats 5 i La Liga. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Osasuna. De skulle dock kunna skrälla mot Atletico Madrid.

Våra tips

Statistik och fakta för Osasuna vs Atletico Madrid i La Liga

 • Osasuna har inte vunnit 7 av 8 av deras senaste hemmamatcher
 • Osasuna har inte förlorat 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Atletico Madrid har släppt in i 22 av de senaste 23 bortamatcherna
 • Atletico Madrid har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna
 • I 5 av de senaste 6 matcherna Atletico Madrid har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Atletico Madrid har förlorat 5 av 7 av deras senaste bortamatcher
 • Osasuna har förlorat 14 av de 16 senaste matcherna mot Atletico Madrid
 • Osasuna har inte vunnit 15 av de 16 senaste matcherna mot Atletico Madrid
 • Osasuna har släppt in i 14 av de senaste 16 matcherna mot Atletico Madrid
 • I 7 av de senaste 9 av Osasunas matcher mot Atletico Madrid var antalet mål över 2.5
 • I 8 av de senaste 10 av Osasunas matcher mot Atletico Madrid var antalet mål under 3.5

Form: Osasuna mot Atletico Madrid

Osasuna fortsätter att plocka poäng

Osasuna hoppas att den goda formen håller i sig. Osasuna ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Granada med siffrorna 2-0. Därefter blev det oavgjort efter en (0-0)-match mot Sevilla. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Rayo Vallecano med 3-0.

Atletico Madrid har problem att hitta bra resultat

Atletico Madrid hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Det är nu eller aldrig som gäller för Atletico Madrid, och just nu ser det mer ut som “aldrig”. Den dåliga trenden började med en 4-2-förlust i ett möte med Barcelona, men därefter lyckades man resa och slå Getafe med 4-3. Den segern kunde man dock inte bygga vidare på utan åkte senaste på en 0-1-förlust mot Levante.

Atletico Madrid är bookmakarnas favorit, men i nuvarande form ser det ut att vara ett bra val att satsa på outsidern Osasuna till odds 3.60.

Osasuna vs Atletico Madrid Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Osasuna och Atletico Madrid var en jämn tillställning där Atletico Madrid lyckades hitta en liten 1-0-seger. Osasuna går in i matchen mot Atletico Madrid med 1-0-9 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. I den föregående 10 matcher mellan Osasuna och Atletico Madrid kom över 2,5 mål upp 7 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 3 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 7 poäng. Även om Osasuna inte kommer att ha en möjlighet att komma över Atletico Madrid i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Atletico Madrid, som nu ligger på 5 med 39 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Kike. Han är toppskytt för Osasuna, för närvarande på 5 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher.

Atletico Madrid kommer att hoppas att Angel Correa hittar nätet igen. Han står på 10 mål den här säsongen och gjorde mål i 3 av deras 6 senaste matcher.