Osasuna vs Villarreal: Bästa oddsen och matchtipsen

Övre halvan mot den undre när Villarreal förbereder sig för att möta Osasuna i La Liga. Osasuna befinner sig på plats nummer 11 i La Liga med 32 poäng från sina första 26 matcher. 10 poäng bakom dem och på plats nummer 6 hittar vi Villarreal som spelat 26 matcher. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Osasuna.

Våra tips

Statistik och fakta för Osasuna vs Villarreal i La Liga

 • Osasuna har inte vunnit 7 av 8 av deras senaste hemmamatcher
 • Osasuna har inte förlorat 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Villarreal har inte förlorat 10 av 12 av deras senaste matcher
 • Villarreal har släppt in i 11 av de senaste 13 bortamatcherna
 • Villarreal har gjort mål i 10 av de senaste 12 matcherna
 • Villarreal har släppt inte in i de senaste 3 matcherna i rad
 • I 10 av de senaste 11 matcherna Osasuna har spelat mot Villarreal har båda lagen gjort mål
 • Osasuna har gjort mål i 22 av de senaste 24 matcherna mot Villarreal
 • I de senaste 9 av Osasunas matcher mot Villarreal var antalet mål över 2.5
 • Osasuna har släppt in i de senaste 11 matcherna mot Villarreal i rad
 • I 24 av de senaste 26 av Osasunas matcher mot Villarreal var antalet mål över 1.5

Form: Osasuna mot Villarreal

Osasuna flyter med

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Osasuna de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Osasuna har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 3-0 mot Rayo Vallecano. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 3-0 mot Atletico Madrid, och lyckades inte heller plocka poäng i en 1-0-förlust mot Real Sociedad.

Villareal hoppas att komma tillbaka

Villarreal hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Villarreal ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Granada med siffrorna 1-4. Därefter blev det oavgjort efter en (1-1)-match mot Juventus. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Espanyol med 5-1.

Eftersom Villarreal både är oddsmakarnas favorit till odds 2.14 och har starkare prestationer på sistone än vad Osasuna har visat upp, verkar Villarreal vara det naturliga valet.

Osasuna vs Villarreal Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Osasuna mot Villarreal var ett La Liga-möte så sent som 17 oktober 2021 och vi såg då Osasuna ta en 2-1-vinst. Osasuna går in i matchen mot Villarreal med 3-1-6 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. I de föregående 10 matcherna mellan Osasuna och Villarreal kom över 2,5 mål upp 9 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 9 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 10 poäng. Även om Osasuna inte kommer att ha en möjlighet att komma över Villarreal i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Villarreal, som nu ligger på plats 6 med 42 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Arnaut Danjuma när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 3 gånger i de senaste 3 matcherna (alla i samma match) för sitt lag Villarreal. Hans säsongssaldo är 8 mål just nu.

Med 2 mål på de 6 senaste matcherna för Osasuna är Kike spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.