Östers IF vs Utsiktens BK: Bästa oddsen och matchtipsen

När både Östers IF och Utsiktens BK njuter av bekvämligheten i mitten av tabellen, kan det bädda för en spännande närkamp där båda lagen vill stärka sin position i tabellen på på Östers IF:s stadion klockan 19:00 4:e augusti.Hemmalaget har siktet inställt på Allsvenskan och måste börja steppa upp ordentligt.Gästerna har överraskat många så här långt men börjar nu tappa något. Vi tror på ny förlust här i Växjö.

Våra tips

Statistik och fakta för Östers IF vs Utsiktens BK i Superettan

 • Östers IF har gjort mål på de senaste 18 matcherna
 • I 9 av de senaste 10 matcherna Östers IF har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Östers IF har gjort mål på de senaste 10 hemmamatcherna
 • I 8 av de senaste 10 hemmamatcherna Östers IF har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Östers IF har släppt in i 9 av de senaste 10 matcherna
 • Utsiktens BK har gjort mål i 22 av de senaste 24 matcherna
 • Utsiktens BK har gjort mål i 12 av de senaste 14 bortamatcherna
 • Utsiktens BK har inte förlorat 6 av sina senaste 8 matcher
 • Utsiktens BK har inte vunnit de senaste 3 matcherna i rad
 • Utsiktens BK har släppt in på de senaste 3 matcherna
   

Form: Östers IF mot Utsiktens BK

Östers IF njuter av en stabil insats.

Östers IF kommer till sin nästa match som obesegrade i deras tre senaste matchen. Trenden började med 1-1 mot Östersund. Efter det besegrade de AFC Eskilstuna med 3-2, och fick sedan dela på poängen i mötet med Västerås SK som slutade 2-2.

Utsiktens BK har hamnat på hal is.

Utsiktens BK har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 4-1 mot Halmstads BK, innan Örebro besegrade dem med 2-0. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Örgryte tog hem en seger med 0-1.

Östers IF vs Utsiktens BK Matchhistorik

Senast dessa lag stötte på varandra, datumet 10 juli 2022, klarade sig båda undan eftersom matchen slutade 1-1 och därmed delade de på poängen.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara två poäng. Detta innebär att denna omgångs 17 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Utsiktens BK kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Östers IF som för närvarande ligger på plats nummer 6 med 26 poäng i den kommande matchen på torsdag. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan

Marc Rochester Soerensen är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Östers IF kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Utsiktens BK ställa hoppet till Albin Skoglund att han ska lägga till fler mål till de tre han gjort de senaste sex matcherna.