Östersund mot Örebro – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Under Superettan-drabbningen på Östersund:s stadion på lördag ser vi Östersund ta emot Örebro. Endast tre omgångar återstår av Superettan-säsongen, där både Östersund och Örebro är ute efter att stärka sitt konto på Östersund:s stadion kommande lördag.

Östersund går in i nästa Superettan-runda som nummer 7 i tabellen, med 36 poäng så här långt. Med 27 spelade matcher, har Örebro löst 31 poäng, vilket ger dem plats 10 inför nästa omgång.

Både Östersund och Örebro siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på lördag. Örebro kommer att spela matchen mot Östersund i hopp om att vinna mark på de sistnämnda i Superettan-tabellen. Ett positivt kan visa sig vara viktigt för deras kommade drabbningar den här säsongen.

Östersund vs Örebro Statistik

  • I 11 av de senaste 13 hemmamatcherna Östersund har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Östersund har gjort mål på de senaste 13 hemmamatcherna
  • Östersund har gjort mål i 19 av de senaste 21 matcherna
  • Östersund har inte förlorat 13 av sina senaste 15 matcher
  • Östersund har inte förlorat de senaste 8 hemmamatcherna i rad
  • I 13 av Örebros senaste 14 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 10 av Örebros senaste 11 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Örebro har släppt in i 13 av de senaste 14 bortamatcherna
  • I 7 av de senaste 9 matcherna Örebro har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Örebro har inte vunnit 10 av sina senaste 12 bortamatcher

Östersund vs Örebro Preview

Östersund form

Östersund har varit med om allt i sina tre senaste matcher. De delade först på poängen efter 1-1 mot Jönköping S., innan det blev det seger med 1-0 mot Helsingborg. Tyvärr följdes det upp av en 2-1-torsk mot GAIS. Östersund tog bara två segrar på de sex senaste Superettan-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika fyra och förlorade noll, de gjorde nio och släppte in sex mål.

Örebro form

Örebro fick utstå en tuff period i sina tre senaste matcher, där man kammat noll. De besegrades med 4-1 av Helsingborg, efter det vann Östers IF med 3-0. Tredje raka förlusten kom sedan mot GIF Sundsvall, som vann med 0-1. Örebro tog nio poäng från sina 14 matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. De vann ett, gjorde 13 mål och släppte in 24. Örebro har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Superettan. Man spelade oavgjort en och förlorade fyra samtidigt som laget släppte in 13 och gjorde åtta mål.

Östersund vs Örebro H2H

Det slutade oavgjort när Östersund senast mötte Örebro. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 0-0 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 3.30. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Östersund tog två wins i sina senaste tio matcher mot Örebro. De sistnämnda lyckades ta fem vinster i dessa fem möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.30. I de 5 senaste Superettan-matcherna mellan Östersund och Örebro slutade det under 2.5 mål. I ett av de senaste fem matcher mellan Östersund och Örebro gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål gjordes i sex av Östersund’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.4 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i åtta av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.9 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Superettan

Östersund tog samtliga tre poäng fyra gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fyra och åkte på två förluster under den här perioden. Örebro vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade sex. Båda lagen har varit usla på att hålla koll på sina motståndare på slutet. Medan Östersund lyckades hålla nollan i två av matcherna på Östersund:s stadion, höll Örebro tätt i ett av de senaste bortamatcherna.

Senaste lagnyheter

Östersund har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. Örebro har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan.