Östersund mot Trelleborgs FF – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Östersund vs Trelleborgs FF Statistik

  • Östersund har gjort mål på de senaste 17 hemmamatcherna i Superettan
  • I 13 av de senaste 15 hemmamatcherna Östersund har spelat i Superettan, har båda lagen gjort mål
  • Östersund har gjort mål på de senaste 16 hemmamatcherna
  • Östersund har gjort mål i 16 av de senaste 18 matcherna i Superettan
  • I 10 av Östersunds senaste 11 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Trelleborgs FF har inte förlorat 12 av sina senaste 14 bortamatcher
  • I 6 av de senaste 7 matcherna Trelleborgs FF har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I de senaste 5 Trelleborgs FFs bortamatcher, var antalet mål under 2.5
  • Trelleborgs FF har släppt in i 13 av de senaste 15 bortamatcherna i Superettan
  • Trelleborgs FF har inte förlorat 10 av sina senaste 12 bortamatcher i Superettan

Östersund vs Trelleborgs FF H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Östersund mötte Trelleborgs FF. De delade på poängen i en 2-2-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Östersund tog fem wins i sina senaste åtta matcher mot Trelleborgs FF. De sistnämnda lyckades ta en vinst i dessa fyra möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.30. Trelleborgs FF har bara kunnat vinna en gång av de 8 senaste mötena mot Östersund. Östersund gjorde minst ett mål i 7 av sina 8 senaste matcher i Superettan mot Trelleborgs FF. Båda lagen gjorde mål två gånger i de senaste fyra matcherna mellan Östersund och Trelleborgs FF.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste fyra matcherna mellan lagen. Östersund gjorde ett snitt på 1.25 mål, medan Trelleborgs FF snittade ett mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i tre av Östersund’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.3 mål under den här perioden.

Östersund vs Trelleborgs FF Preview

Östersund form

Östersund presterar just nu upp och ner efter förlust mot Östers IF med 1-2, innan det vinst med 0-2 mot Västerås SK. Sedan var man tillbaka på förlorarspåret efter 1-0-nederlag mot GIF Sundsvall.

Trelleborgs FF form

Efter tre oavgjorda på tre matcher skulle Trelleborgs FF må bra av en vinst igen. Mot Helsingborg delades poängen i en 0-0-match, efter det 2-2 mot Skövde AIK. En ny 1-1-fajt kom nu senast mot Gefle. I sina sex senaste bortamatcher i Superettan, tog Trelleborgs FF två vinster, medan man spelade lika i tre draws och åkte på en defeat förluster. Man hade en målskillnad på nio insläppta och gjorde nio mål framåt.

Nuvarande tabellen i Superettan

Östersund tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fyra och åkte på ett förluster under den här perioden. Trelleborgs FF vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort fem och förlorade två. Östersund har settsex av sina 10 senaste matcher på Östersund:s stadion sluta över 2.5 mål. I fem av de 10 senaste på bortaplan för Trelleborgs FF gick matchen över 2.5 mål.

Senaste lagnyheter

Östersund har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Trelleborgs FF har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Östersund har gjort mål i 5 raka hemmamöten med Trelleborgs FF.

Eftersom Superettan-säsongen precis startat är vi fortfarande lite osäkra på vem som ska bli toppskytt för Östersund och Trelleborgs FF den här säsongen. Det finns dock helt klart några intressanta namn på listan med spelare som har bästa formen just nu.