Östersund vs Brommapojkarna: Bästa oddsen och matchtipsen

Ett otroligt intressant och formstarkt möte att se fram emot på Jämtkraft Arena.Östersund har för närvarande plats 16 i tabellen med 15 poäng efter 19 spelade matcher. Med 19 omgångar bakom sig har Brommapojkarna lyckats samla ihop 35 poäng och ligger på plats 2 i Superettan.BP stormar vidare mot Allsvenskan samtidigt som ÖFK kämpar för nytt kontrakt. Otroligt spännande möte.

Våra tips

Statistik och fakta för Östersund vs Brommapojkarna i Superettan

 • Östersund har släppt in i 42 av de senaste 44 matcherna
 • Östersund har släppt in i 18 av de senaste 20 hemmamatcherna
 • Östersund har inte vunnit 13 av sina senaste 15 matcher
 • Östersund har inte vunnit 12 av sina senaste 14 hemmamatcher
 • I 5 av de senaste 6 matcherna Östersund har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Brommapojkarna har gjort mål i 24 av de senaste 26 matcherna
 • Brommapojkarna har inte förlorat 13 av sina senaste 15 matcher
 • Brommapojkarna har gjort mål i 15 av de senaste 17 bortamatcherna
 • Brommapojkarna har släppt in i 11 av de senaste 13 bortamatcherna
 • Brommapojkarna har vunnit de senaste 3 matcherna i rad
 • Östersund har gjort mål i de senaste 3 matcherna mot Brommapojkarna i rad

Form: Östersund mot Brommapojkarna

Östersund fortsätter att plocka poäng.

Östersund kan luta sig tillbaka mot en okej formkurva med sex poäng på tre matcher. Mot IK Brage fick de lämna matchen tomhänta efter en 1-0-förlust, men de tog revansch redan matchen därpå genom att besegra Landskrona BoIS med 3-1. De byggde på den positiva trenden genom en 1-3-seger mot Skövde AIK i sin senaste match.

Brommapojkarna fortsätter vinna.

Brommapojkarna har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 2-1-vinst mot Örebro. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Västerås SK med 0-1 innan de i förra matchen besegrade AFC Eskilstuna med 1-0.

Östersund vs Brommapojkarna Matchhistorik

19 May 2022 ställdes dessa lag mot varandra senast. Den gången kom Brommapojkarna därifrån med en vinst i matchen som slutade 4-1.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 20 poäng. Även om Östersund inte kommer att ha en möjlighet att komma över Brommapojkarna i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Brommapojkarna, som nu ligger på två med 35 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i Superettan visar att Östersund ställer hoppet till en formstark Simon Kroon när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Philip Hellquist en av de mest avgörande spelarna i Brommapojkarna den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa kommande lördag.