Östersund vs Örebro: Bästa oddsen och matchtipsen

Östersund vs Örebro Statistik

  • Östersund har gjort mål på de senaste 19 hemmamatcherna i Superettan
  • Östersund har gjort mål på de senaste 18 hemmamatcherna
  • I de senaste 10 Östersunds matcher, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 9 Östersunds matcher, var antalet mål under 2.5
  • I 11 av Östersunds senaste 12 matcher i Superettan var antalet av mål under 3.5
  • I 20 av Örebros senaste 22 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 15 av Örebros senaste 16 bortamatcher i Superettan var antalet av mål över 2.5
  • Örebro har inte vunnit 18 av sina senaste 20 bortamatcher i Superettan
  • Örebro har släppt in i 21 av de senaste 22 bortamatcherna
  • Örebro har förlorat de senaste 7 bortamatcherna i rad i Superettan

Östersund vs Örebro H2H

Deras senaste möte i Superettan var en otrolig match som slutade 4-3. Ett ovanligt resultat vi inte skulle ha något emot att få se igen kommande söndag. Östersund går in i matchen mot Örebro med 2-2-2 i ryggen från deras senaste sex möten. En win-rate på 33% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Östersund förlorade endast en av de 5 senaste matcherna mot Örebro. I två av de senaste sex matcher mellan Östersund och Örebro gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste sex matcherna mellan lagen. Östersund gjorde ett snitt på 1.17 mål, medan Örebro snittade 1.17 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i ett av Östersund’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.6 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.2 mål under den här perioden.

Östersund vs Örebro Preview

Östersund form

Läget kunde varit både bättre och sämre för Östersund, som har med sig två poäng från de tre senaste matcherna. De förlorade med 2-0 mot Varbergs BoIS FC, följt av oavgjort 1-1 mot Örgryte. De fick med sig en poäng igen senast efter 0-0 mot Helsingborg. Östersund tog fyra segrar i sina sex senaste Superettan-matcher på Östersund:s stadion. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in sex och gjorde tio mål.

Örebro form

Örebro ser tillbaka på sina tre senaste matcher med sex poäng insamlat. Mot Östers IF blev det förlust efter 2-0, men de reste sig snabbt och vann mot Varbergs BoIS FC i en 3-1-match. De följde upp vinsten med en ny 2-1-seger mot IK Brage i den senaste matchen. Örebro tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Superettan utan seger. Det blev noll oavgjord och sex förluster, med 18 insläppta och fem mål framåt.

Nuvarande tabellen i Superettan

Östersund tog blygsamma fem segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i fyra av matcherna, medan det blev ett förluster. Örebro vann ett av de 10 senaste och spelade oavgjort ett samt förlorade åtta av matcherna under denna period. Östersund har vunnit fyra utan att släppa in mål i sina 10 senaste på Östersund:s stadion.

Senaste lagnyheter

Östersund har gjort första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Örebro endast gjort första målet i två av de senaste tio matcherna på bortaplan. Östersund har gjort mål i 3 raka hemmamöten med Örebro.

Med endast ett mål på slutet i Superettan kommer Malcolm Stolt vara ivrig att hitta rätt igen i den kommande matchen. Örebro hoppas i sin tur att Kalle Holmberg kan göra det jobbigt för motståndarna och addera nya mål till de tre Superettan-mål som han gjort så här långt.