Östersund vs Örgryte: Bästa oddsen och matchtipsen

Jumbomöte i Superettan denna tisdag mellan två lag som börjat säsongen katastrofalt. ÖIS väntar fortfarande på första segern och ÖFK har fyra raka förluster i ryggen. Inte mycket som talar för en välspelad match och vi har svårt att plocka ut en vinnare. Oavgjort resultat i detta ångestladdade möte ligger oss närmast till hand. Vi testar! 0-0?

Våra tips

Statistik och fakta för Östersund vs Örgryte i Superettan

  • Östersund har inte vunnit 31 av sina senaste 33 matcher
  • Östersund har släppt in i 32 av de senaste 33 matcherna
  • Östersund har inte vunnit 13 av sina senaste 15 hemmamatcher
  • Östersund har släppt in i 16 av de senaste 18 hemmamatcherna
  • Östersund har förlorat de senaste 4 matcherna i rad
  • Örgryte har släppt in på de senaste 15 matcherna
  • Örgryte har inte vunnit de senaste 9 matcherna i rad
  • Örgryte har förlorat 6 av sina senaste 7 matcher
  • I 6 av de senaste 8 bortamatcherna Örgryte har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Örgryte har släppt in i 10 av de senaste 11 bortamatcherna

 

Form: Östersund mot Örgryte

Östersund inne i ordentlig formsvacka.

Östersund har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 1-0 mot Örebro, innan IK Brage besegrade dem med 3-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Brommapojkarna tog hem en seger med 4-1.

Örgrytes problem fortsätter.

Örgryte är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De förlorade med 4-0 mot IK Brage innan det blev oavgjort efter en (1-1)-match mot Norrby. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Trelleborgs FF besegrade dem med 1-2.

Östersund vs Örgryte Matchhistorik

I senaste mötet mellan Östersund och Örgryte lyckades hemmalaget ta en knapp 2-1-vinst. Östersund tar sig an Örgryte med 1-0-1 i bagaget från deras senaste matcher i Superettan.

Tabellställningar i Superettan

8 omgångar spelade och vi har att se fram emot ett riktigt bottenmöte mellan två lag som riskerar att åka ut den här säsongen. ÖFK har fem poäng så här långt medans ÖIS endast skrapat ihop två. Bortalaget skriker efter en seger men vi ser mest värde i krysset här.

Skytteligan

Trots att han bara gjort ett mål på senaste tiden är Ludvig Fritzson en av spelarna från Östersund som förväntas göra mål snart igen. På samma sätt har Örgryte Ajdin Zeljkovic på listan över 4 mål i denna säsong, men förväntas göra fler mål.