Real Betis vs Granada: Bästa oddsen och matchtipsen

Real Betis välkomnar Granada för en match i La Liga på Estadio Benito Villamarin på lördag. Trots den bleka formen har Real Betis en bra chans att plocka tre nya poäng till sitt konto i omgång 20. De möter Granada på lördag, och det skulle vara en besvikelse att inte gå vinnande från Estadio Benito Villamarin.

Real Betis är sju i tabellen med 28 poäng efter 19 matcher, medan Granada rankas 19 i La Liga på elva poäng. I botten av tabellen har Granada tagit elva poäng efter 19 rundor, medan Real Betis har samlat på sig 28 poäng. Detta placerar de sistnämnda som nummer 7 i La Liga förtillfället.

Både Real Betis och Granada siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på lördag. Real Betis längtar efter att bryta den segerlösa trenden i La Liga på lördag. De går in i matchen som favoriter och kommer vara optimistiska till en välbehövlig självförtroendeboost. Real Betis har blickarna riktade mot en ny bra prestation och tre poäng, när de möter Granada. På hemmaplan bör de förstnämnda ha klart övertag och resan vidare mot topp 6 ska kunna fortsätta.

Real Betis vs Granada Statistik

  • I de senaste 14 Real Betiss matcher i La Liga, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 11 Real Betiss hemmamatcher i La Liga, var antalet mål under 3.5
  • Real Betis har inte förlorat de senaste 10 hemmamatcherna i rad i La Liga
  • Real Betis har gjort mål på de senaste 11 hemmamatcherna
  • Real Betis har inte förlorat 13 av sina senaste 14 matcher i La Liga
  • Granada har släppt in i 27 av de senaste 29 bortamatcherna
  • Granada har inte vunnit 20 av sina senaste 22 bortamatcher i La Liga
  • Granada har inte vunnit de senaste 11 bortamatcherna i rad
  • Granada har förlorade 5 i de senaste 6 borta matcherna spelat utan att göra mål
  • Granada har inte vunnit 19 av sina senaste 21 matcher

Real Betis vs Granada Preview

Real Betis form

Ett oavgjort resultat var det bästa Real Betis kunde få med sig från deras tre senaste matcher. De löste oavgjort först efte 1-1 mot Girona, innan det fick laget pisk med 2-1 mot Celta Vigo. Det blev mer besvikelse sist när Deportivo Alaves vann med 1-0. Real Betis har tagit 17 poäng från deras tio möten med lagen från den nedre halvan av La Liga-tabellen. Detta motsvarar fyra vinster efter att ha gjort mål tolv gånger och släppt in åtta. Real Betis lyckades med en stark comeback då man tagit fyra vinster på de sex senaste hemmamatcherna i La Liga, där de även har två oavgjorda men ingen förlust. tio mål och tre insläppta har laget med sig.

Granada form

Granada åkte på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de blev överkörda av Celta Vigo i en 1-0-förlust. Sevilla blev även dom för svåra i en fajt som slutade 0-3, nu senast lyckades Granada slå tillbaka i en 2-0-seger mot Cadiz. Granada vann noll matcher och plockade fyra poäng från deras tio möten mot lag från den övre halvan av La Liga. De gjorde elva mål och släppte in 21. Granada tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i La Liga utan seger. Det blev en oavgjord och fem förluster, med tolv insläppta och fyra mål framåt.

Real Betis vs Granada H2H

Det slutade oavgjort när Real Betis senast mötte Granada. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 1-1 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 4.20. Real Betis går in i matchen mot Granada med 4-3-3 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 40% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Real Betis har bara förlorat 7 av de senaste matcherna mot Granada. Granada gjorde minst ett mål i 9 av sina senaste 10 La Liga-matcher mot Real Betis. Båda lagen gjorde mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan Real Betis och Granada.

Över 2.5 mål blev vinnare fem gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Real Betis gjorde ett snitt på 1.4 mål, medan Granada snittade 1.4 mål. Båda lagen göra mål gick in sex gånger. Över 2.5 mål gjordes i tre av Real Betis’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.8 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.7 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i La Liga

Real Betis tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på ett förluster under den här perioden. Granada vann noll av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade nio. I de 10 senaste matcherna på bortaplan harGranada endast öppnat målskyttet en gång, medan Real Betis gjorde första målet fem gånger på lika många matcher fast på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Real Betis bara gjort första målet i två matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Granada endast gjort första målet i ett av de senaste tio matcherna på bortaplan. Real Betis har gjort mål i 6 raka hemmamöten med Granada.

Real Betis har lite problem med frågetecken kring om hela nio spelare kommer till start till matchen kommande lördag. Abdessamad Ezzalzouli, Youssouf Sabaly och Chadi Riad kan inte bli inkallade av Real Betiss manager, eftersom båda är avstängda.

Hector Bellerin, Guido Rodriguez, Nabil Fekir, Claudio Bravo, Youssouf Sabaly, Marc Bartra, Rui Silva, Johnny och William Carvalho finns bland de nio spelarna som saknas för Real Betis kommande lördag.

Granada kommer till exempel inte kunna använda sig av Ricard Sanchez eftersom han är avstängd efter att ha dragit på sig för många kort.

Några av de två som kommer att befinna sig på sidlinjen är Raul Fernandez och Miguel Rubio.