Salernitana vs Bologna: Bästa oddsen och matchtipsen

Allt ljus på Salernitana och Bologna, när lagen letar efter nytt självförtroende. De möts kommande söndag på Stadio Arechi i Serie A.

Salernitana är nummer 20 i tabellen på åtta poäng efter 14 matcher. Bologna rankas som nummer 7 with 22 poäng efter 14 spelade. Längst ner i tabellen har Salernitana tagit åtta poäng efter 14 omgångar, medan Bologna har samlat ihop 22 poäng. Det placerar den senare på plats 7 i Serie A.

Både Salernitana och Bologna siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande söndag. Med 3 förluster i de senaste 6 matcherna, kan stämningen i Salernitana-lägret bli mycket bättre. De måste höja sitt spel ordentligt eller förbereda sig på ett nytt svagt resultat, när de möter Bologna på hemmaplan. Deras kommande fajt är en tuff utmaning för Salernitana, som möter Bologna i sin ständiga kamp för att undvika nedflyttning. De borde vara motiverade till att skrälla här mot en så pass tuff motståndare som Bologna.

Salernitana vs Bologna Statistik

  • Salernitana har släppt in i 15 av de senaste 17 matcherna
  • Salernitana har inte vunnit 12 av sina senaste 14 matcher
  • I 6 av Salernitanas senaste 8 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Salernitana har släppt in i 7 av de senaste 8 hemmamatcherna
  • I 4 av Salernitanas senaste 5 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 16 av Bolognas senaste 18 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Bologna har inte förlorat 13 av sina senaste 14 matcher
  • Bologna har vann 3 i de senaste 4 matcherna spelat utan att släppa in mål
  • Bologna har inte vunnit de senaste 7 bortamatcherna i rad
  • I 7 av Bolognas senaste 8 bortamatcher var antalet av mål under 3.5

Salernitana vs Bologna Preview

Salernitana form

Salernitana har varit med om allt i sina tre senaste matcher. De delade först på poängen efter 2-2 mot Sassuolo, innan det blev det seger med 2-1 mot Lazio. Tyvärr följdes det upp av en 3-0-torsk mot Fiorentina. Salernitana klarade endast av att ta en seger av sex möjliga på Stadio Arechi i Serie A. De spelade oavgjort i två och förlorade tre av dessa matcher, där de nätade fem och släppte in 13 mål.

Bologna form

Bologna har varit med om allt i de tre senaste matcherna runt om i alla tävlingar. Mot Fiorentina,gick man hem tomhänta efter en 2-1-förlust, sedan lyckades man vinna med 2-0 motTorino. Senast fick man dela på poängen efter 1-1 mot Lecce. Bologna noterade åtta poäng efter två vinster från sina fyra matcher mot lag bland de sex nedersta. De gjorde sex mål, men släppte in två. Bologna tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Serie A utan seger. Det blev fem oavgjord och en förluster, med sex insläppta och fem mål framåt.

Salernitana vs Bologna H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Salernitana mötte Bologna. De delade på poängen i en 2-2-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Salernitana går in i matchen mot Bologna med 0-3-1 i ryggen från deras senaste fyra möten. En win-rate på 0% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Bologna är utan förlust mot Salernitana i sina 4 senaste matcher. Bologna gjorde minst ett mål i sina 4 Serie A senaste matcher mot Salernitana. Båda lagen hittade nät fyra gånger i de senaste fyra matcherna mellan Salernitana och Bologna. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.91.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste fyra matcherna mellan lagen. Salernitana gjorde ett snitt på 1.5 mål, medan Bologna snittade 1.75 mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i sju av Salernitana’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på ett mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.5 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Serie A

Salernitana tog blygsamma fyra segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i tre av matcherna, medan det blev tre förluster. Bologna vann två av de 10 senaste och spelade oavgjort sex samt förlorade två av matcherna under denna period. Salernitana har vunnit två utan att släppa in mål i sina 10 senaste på Stadio Arechi.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Salernitana bara gjort första målet i två matcher av de senaste tio matcherna. Bologna gjorde första målet i sex gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen har gjort mål i 4 raka bortamatcher som Bologna spelat. Salernitana har gjort mål i 4 raka ligamatcher mot Bologna.

I skrivande stund ser det ut som att endast två spelare ej är tillgängliga för Salernitana, när de förbereder sig för den kommande matchen.

Guillermo Ochoa och Boulaye Dia finns bland de två spelarna som saknas för Salernitana kommande söndag.

Bland de fem spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Kevin Bonifazi, Tommaso Corazza, Riccardo Orsolini, Jesper Karlsson och Adama Soumaoro.