Salernitana vs Juventus: Bästa oddsen och matchtipsen

I Serie A matchen på Stadio Arechi på tisdag ser vi hemmalaget Salernitana ta sig an Juventus.

Salernitana är placerade som 16 med 21 poäng efter 20 matcher matcher. Juventus håller positionen som 13 i ligan på 23 poäng.

Tre poäng för Salernitana kan räcka långt i strävan att nå den övre halvan i ligan. En svår uppgift väntar dock när Juventus är på jakt efter att klättra till mer rimlig position.

Statistik och fakta för Salernitana vs Juventus i Serie A

  • Salernitana har släppt in på de senaste 11 matcherna
  • I 9 av Salernitanas senaste 11 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Salernitana har inte vunnit 9 av sina senaste 10 matcher
  • I 5 av de senaste 6 matcherna Salernitana har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Salernitana har förlorat 7 av sina senaste 9 matcher
  • Juventus har vann 4 i de senaste 5 borta matcherna spelat utan att släppa in mål
  • Juventus har gjort mål i 16 av de senaste 17 matcherna
  • I 12 av Juventuss senaste 14 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 12 av Juventuss senaste 14 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av Juventuss senaste 10 bortamatcher var antalet av mål under 2.5

Salernitana vs Juventus Preview

Salernitana form

Salernitana har åkt på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de kördes över av Atalanta i en 8-2-förlust. SSC Napoli visade sig även dom för svåra när de vann med 0-2, innan Salernitana kunde slå tillbaka senast i en 1-2-vinst mot Lecce. Salernitana tog tio poäng från sina senaste fem möten med lag från tre, målade nio och släppte in åtta mål. Salernitana tog bara två segrar från sex möjliga Serie A-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i två och förlorade två, samtidigt som laget gjorde sju och tappade in åtta mål.

Juventus form

Juventus samlade fyra poäng från nio möjliga i de senaste matcherna. Mötet med Atalanta bjöd på 3-3, vilket följdes upp med en 0-2-förlust mot Monza. Den senaste matchen lyckades man vinna mot Lazio med 1-0. Juventus tjänade 14 poäng från sina sex matcher mot lag från botten sex i Serie A. De gjorde nio mål i matcherna, och släppte till två på vägen till fyra vinster. Juventus har plockat fyra segrar från de sex senaste bortamatcherna i Serie A, det blev även två förluster samtidigt som man gjorde fem mål och släppte in sju.

Salernitana vs Juventus H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Salernitana spelade mot Juventus. den slutade 2-2 och var en riktigt bra match. Salernitana går in i matchen mot Juventus med 0-1-2 i ryggen från deras senaste tre möten. En win-rate på 0% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Båda lagen gjorde mål ett gång i de senaste tre matcherna mellan Salernitana och Juventus.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste tre matcherna mellan lagen. Salernitana gjorde ett snitt på 0.67 mål, medan Juventus snittade 2.01 mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i åtta av Salernitana’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på ett mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.3 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Serie A

Salernitana har sett sex av sina 10 senaste matcher på Stadio Arechi sluta över 2.5 mål. I ett av de 10 senaste på bortaplan för Juventus gick matchen över 2.5 mål.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Salernitana bara gjort första målet i tre matcher av de senaste tio matcherna. Juventus har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Tonny Vilhena är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Salernitana kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Juventus ställa hoppet till Arkadiusz Milik att han ska lägga till fler mål till de tre han gjort de senaste sex matcherna.

Salernitana kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match kommande tisdag.

Luigi Sepe, Giulio Maggiore och Pasquale Mazzocchi finns bland de tre spelarna som saknas för Salernitana kommande tisdag.

Bland de sju spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Gleison Bremer, Mattia De Sciglio, Dusan Vlahovic, Juan Cuadrado, Paul Pogba, Leonardo Bonucci och Kaio Jorge.