Salernitana vs Monza: Bästa oddsen och matchtipsen

Salernitana välkomnar Monza för en match i Serie A på Stadio Arechi.

En titt på tabellen som visar åtta poäng och fem platser som just nu skiljer lagen åt till överraskningen Monzas fördel.

Både Salernitana och Monza kommer med gögsta motivation för att stärka positionerna i de nedre delarna av tabellen. Tre poäng för Salernitana kan räcka långt i strävan att lösa nytt kontrakt. En svår uppgift väntar dock när Monza kommer med bra självförtroende.

Statistik och fakta för Salernitana vs Monza i Serie A

  • Salernitana har släppt in på de senaste 13 matcherna
  • Salernitana har inte vunnit 11 av sina senaste 12 matcher
  • Salernitana har förlorat 9 av sina senaste 11 matcher
  • Salernitana har förlorade 3 i de senaste 4 matcherna spelat utan att göra mål
  • I 8 av Salernitanas senaste 9 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Monza har gjort mål i 11 av de senaste 12 matcherna
  • I 7 av Monzas senaste 8 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Monza har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna
  • Monza har släppt in i 9 av de senaste 11 bortamatcherna
  • Monza har gjort mål på de senaste 6 bortamatcherna

Salernitana vs Monza Preview

Salernitana form

Salernitana har fått utstå en tuff period på slutet. De besegrades med 0-3 av Juventus, innan Hellas Verona fick med sig en 1-0-seger. En tredje förlust kom mot Lazio, som vann med 0-2. Salernitana har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher i Serie A på Salernitana:s stadion. Ett facit på två oavgjorda och fyra förluster, där de släppte in tolv och gjorde fyra mål.

Monza form

Monza kunde addera fyra poäng på kontot från sina tre senaste matcher.. De delade först på poängen efter 2-2 mot Sampdoria, Sedan tog de tre poäng i en 0-1-seger mot Bologna. Tyvärr följdes det här upp med en 0-1-förlust mot AC Milan. Monza noterade 17 poäng efter fem vinster från sina sju matcher mot lag bland de sex nedersta. De gjorde 16 mål, men släppte in fem.

Salernitana vs Monza H2H

Senast lagen mötte varandra gick Monza av planen som 3-0-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på söndag. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Salernitana tog två wins i sina senaste tio matcher mot Monza. De sistnämnda lyckades ta fem vinster i dessa en möte mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.30.

Över 2.5 mål gjordes i sex av Salernitana’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 0.7 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.4 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Serie A

Monza kommer med en bra känsla att hitta nät på söndag mot Salernitana som endast hållit nollan en gång i de 10 senaste hemmamatcherna. Besökarna har kämpat sig till två hållna nollor i sina 10 senaste bortamatcher.

Senaste lagnyheter

Överraskande har Salernitana endast gjort första målet i tre matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Monza endast gjort det första målet i tre av de senaste tio matcherna. Salernitana har misslyckats göra mål i 3 raka matcher.

När man tittar på marknaden efter målskyttar är det en bra idé att välja Boulaye Dia. Han är den spelaren i Salernitana som är i bäst målform. Han har gjort två mål i de senaste sex matcherna, och vill säkerligen göra fler när de möter Monza.

Gästerna kommer att ställa hoppet till målgöraren Gianluca Caprari som de hoppas ska hitta nätet igen. Gianluca Caprari gjorde tre mål för Monza i de senaste 6 matcherna.

Salernitana kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match kommande söndag.

Luigi Sepe, Giulio Maggiore och Pasquale Mazzocchi finns bland de tre spelarna som saknas för Salernitana på söndag.

Stefano Sensi kommer inte att följa med Monza denna gång, då de måste rehabba en skada.